Vladimir Putin este gata să pună capăt războiului din Ucraina. „Rusia va face totul pentru a opri conflictul!”

Vladimir Putin a declarat că Rusia va face totul pentru a opri conflictul ucrainean, dar oficialii de la Kiev au refuzat să negocieze.

16 sept. 2022, 17:48
Vladimir Putin este gata să pună capăt războiului din Ucraina. „Rusia va face totul pentru a opri conflictul!”
Declaraţie şocantă a lui Vladimir Putin. "Mereu i-am văzut pe ucraineni ca pe un popor de fraţi"

Vladimir Putin este gata să pună capăt războiului din Ucraina. „Vom face totul pentru a opri toate acestea cât mai curând posibil”, a declarat liderul de la Kremlin la o întâlnire cu premierul indian Narendra Modi, pe marginea summitului Organizației de Cooperare de la Shanghai (SCO).

Când s-ar putea termina războiul din Ucraina şi ce ar însemna pentru Europa: „Gazele nu se vor mai ieftini vreodată. Cine speră asta, speră degeaba”

„Știu că vremurile de astăzi nu sunt de război și am vorbit cu dumneavoastră la telefon despre acest lucru”, i-a spus Modi lui Putin, adăugând că democrația, diplomația și dialogul mențin lumea unită. În replică, Putin i-a spus că-i înțelege preocupările. „Cunosc poziția dumneavoastră cu privire la conflictul din Ucraina și vă știu preocupările. Noi dorim ca toate acestea să se termine cât mai curând posibil”, l-a asigurat Putin pe Modi.

Vladmir Putin a subliniat că Ucraina a refuzat să negocieze: „A declarat că dorește să-și atingă obiectivele prin mijloace militare!”.

Vladimir Putin, aroganţă maximă în plină criză. A folosit o lopată de aur ca să planteze un copac, apoi l-a udat cu o stropitoare de aur VIDEO

În urmă cu o zi, Vladmir Putin i-a spus omologului său chinez Xi Jinping că înțelege îngrijorările Beijingului cu privire la situația din Ucraina, dar a salutat „poziţia echilibrată” a Chinei față de conflictul din Ucraina.