„Vladimir Putin este grav bolnav”. Zelenski a comentat zvonurile despre starea de sănătate a liderului rus

Volodimir Zelenski spune că Vladimir Putin suferă de o gravă maladie, care constă în lipsa de respect faţă de poporul ucrainean. Preşedintele ucrainean mai avertizează că de această boală suferă mai multe persoane din anturajul liderului rus.

29 iun. 2022, 12:28
„Vladimir Putin este grav bolnav”. Zelenski a comentat zvonurile despre starea de sănătate a liderului rus

Solicitate să comenteze referitor la speculaţiile potrivit cărora Vladimir Putin ar fi bolnav, Zelenski a afirmat într-un interviu pentru NBC că boala liderului rus este mai periculoasă decât cancerul despre care vorbesc unele media.

Nu ştiu ce se întâmplă cu Vladimir Putin. Cred că are o boală gravă, dar aceasta este mai complicată decât boala despre care vorbiţi. Aceasta este o boală privind lipsa de respect faţă de poporul nostru, are legătură cu capturarea teritoriului nostru, cu torturile comise de soldaţii lui pe pământul nostru„, a spus preşedintele ucrainean, remarcând că nu doar Putin „suferă de această boală” în Rusia.

„Din păcate, nu este problema unei singure persoane. Mulţi din anturajul preşedintelui Federaţiei Ruse suferă din aceeaşi cauză: ambiţii supradimensionate, neînţelegere şi lipsă de respect pentru legile internaţionale, pentru viaţa oamenilor. Pentru ei, asta e un fleac. Aceasta este o boală foarte periculoasă pentru statul nostru”, a subliniat Volodimir Zelenski.

Zelenski a insistat că această maladie este periculoasă pentru Ucraina, iar speculaţiile dacă Putin are sau nu cancer sau altă boală nu reprezintă decât simplă pălăvrăgeală.

Citeşte şi Şeful serviciilor secrete militare din Ucraina: „Războiul se va încheia până la sfârşitul anului. Putin este grav bolnav”

Anterior, o serie de experţi şi mass-media din diferite ţări au susţinut că Vladimir Putin ar fi grav bolnav. În special, preşedintelui rus i-au fost atribuite diverse tipuri de cancer, precum şi schizofrenie, demenţă, precum şi boala Parkinson. La sfârşitul lunii mai, au apărut informaţii că preşedintele rus ar fi fost operat, notează Unian.

Informaţiile despre bolile preşedintelui rus Vladimir Putin sau chiar despre decesul său lucrează în favoarea Kremlinului. Oamenii în loc să lupte sau să ajute armata (ucraineană) aşteaptă moartea dictatorului, consideră Viktor Andrusiv, consilier al ministrului ucrainean de interne, citat de Gazeta.ua. Nu există nicio confirmare oficială că Putin ar suferi de vreo boală incurabilă, fiind vorba doar de speculaţii, adaugă el.

Citeşte şi Serviciile secrete americane, dezvăluiri bombă: „Putin a fost tratat pentru cancer avansat în aprilie, iar în martie a scăpat dintr-o tentativă de asasinat”


loading...