Vladimir Putin intră în dialog cu ruşii în direct într-o emisiune televizată

Premierul rus le va răspunde joi, în direct, la televiziune, concetăţenilor săi, în cadrul unei emisiuni anuale realizate într-un moment în care regimul său se confruntă cu o mişcare de contestare fără precedent, a anunţat luni un site creat în acest scop.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 08:06
Vladimir Putin intră în dialog cu ruşii în direct într-o emisiune televizată

„La 15 decembrie 2011, la ora 12.00 (10.00 ora României), posturile de televiziune Rusia 1, Rusia 24, RTR Planeta, posturile de radio Vesti FM şi Radio Rusia difuzează emisiunea specială «Conversaţie cu Vladimir Putin. Continuare”, scrie site-ul moskva-putinu.ru, citat de Mediafax.

„Ca şi în alţi ani, şeful Guvernului va răspunde în aceste conversaţii în direct cu ruşii la întrebările care îi preocupă pe cetăţeni”, explică aceeaşi sursă.

Emisiunea are loc într-un moment în care regimul lui Vladimir Putin se confruntă cu cel mai important val de proteste de la preluarea puterii, în 2000.

Vladimir Putin, premier din 2008 deoarece nu s-a putut prezenta la alegerile prezidenţiale pentru un al treilea mandat consecutiv, este candidat la prezidenţialele din martie 2012, scrutin pe care ar urma să îl câştige din primul tur, potrivit partidului Rusia Unită.