Vladimir Putin s-a vaccinat marţi, fără să se precizeze cu ce ser

Preşedintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, a fost vaccinat marţi seara, în privat, împotriva COVID-19, a anunţat purtătorul de cuvânt al liderului de la Kremlin, fără a preciza vaccinul administrat.

23 mart. 2021, 21:46
Vladimir Putin s-a vaccinat marţi, fără să se precizeze cu ce ser

Vladimir Putin a fost vaccinat marţi împotriva Covid-19 şi se simte bine, potrivit unui anunţ al Kremlinului preluat de agenţia RIA, în condiţiile în care autorităţile ruse vor să încurajeze populaţia să se imunizeze, transmite Reuters.

”Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Se simte bine. Mâine va avea o zi de lucru completă”, a declarat Dmitri Peskov, citat de agenţia de presă Ria-Novosti.

Vladimir Putin se relaxa acum două zile în taigaua siberiană

Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, şi ministrul Apărării Serghei Şoigu, 65 de ani, s-au plimbat în mijlocul pădurilor înzăpezite, traversând un pod de frânghie şi observând animalele sălbatice prin binoclu, potrivit imaginilor televizate difuzate de Kremlin şi prezentate de News.ro.

„Preşedintele a mers pe jos împreună cu ministrul Apărării Serghei Şoigu” în Siberia, a comentat Kremlinul în comunicat, publicând zeci de fotografii din această plimbare, fără a preciza locul.

În mai multe imagini, preşedintele şi ministrul apar cu ghete din fetru, tradiţional ruseşti, pregătiţi să mânânce la o masă din lemn în aer liber.

Cei doi au vizitat şi un atelier în taiga unde Şoigu i-a arătat lui Putin ceea ce a creat din lemn în timpul liber.

Nu este prima dată când Vladimir Putin vizitează taigaua siberiană. În ultimii ani au tot apărut imagini cu liderul de la Kremlin pescuind, conducând o barcă şi bronzându-se la bustul gol.

Citeşte şi: Scene interzise în Parlamentul australian. Parlamentarii s-au distrat cu prostituatele în camera de rugăciune a instituţiei