Vlăduța Lupău se alătură vedetelor care se revoltă din cauza banilor cash: „Ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri!”

Cântăreața de muzică de petrecere Vlăduța Lupău a trăit un adevărat inconvenient în timp ce se afla pe aeroportul din Dublin, pentru a se întoarce în țară după un concert.

14 nov. 2022, 23:21

Vlăduța Lupău a povestit pe rețelele de socializare cum s-a găsit în situația de a nu putea plăti suprataxa pentru un bagaj care depășea greutatea permisă pentru că nu avea la ea cardul potrivit. Cântăreața a fost surprinsă de faptul că nu a fost acceptată plata în numerar.

„Vreau să vă povestesc o întâmplare pe care am întâmpinat-o dimineață în aeroport la Dublin, cam pe la 5 când eram varză. Clăparul nostru are clapa într-un case (carcasă) care depășește 32 de kilograme și trebuia să plătim în plus pentru bagajul acela. Am avut banii cash, vreo 50 de euro, cam așa, și când să plătim, a zis că nu se poate cash, să dăm un card.

Am dat un card, ce aveam și noi ca oamenii la noi, a zis că nu-i bun, că trebuie de credit, nu de debit. Bun, am încercat și a treia variantă să plătesc cu telefonul, prin wireless. Nu s-a putut nici așa pentru că, ce să vezi, nu ne-a mers netul. Și ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri. Și ai bani cash la tine și nu mai poți, frate, să plătești cu banii cash, nu mai ai ce să faci cu ei! Stăteam cu banii în mână, ne uitam la ei și nu puteam să plătim!”, a povestit Vlăduța Lupău.

@vladutalLume, lumeeee ce-am ajuns♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Citește și: Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Anunțul făcut la doar trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au aniversat trei ani de căsnicie

De curând, cântăreața de muzică de petrecere și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au sărbătorit trei ani de căsnicie și au împărtășit imagini emoționante de la nuntă cu fanii lor. În urmă cu numai trei luni, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar la finalul lunii septembrie l-au botezat pe micuțul Iair.

„Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă. Am pus aici o poză din 2019 (nuntă) și o poză de azi cu rodul iubirii noastre, cu copilul care ne-a schimbat viața total și care ne amintește mereu când ne uităm la el cât de mult ne iubim. Vlăduța Lupău, te iubesc pe tine și pe Iair cel mai mult. 3 ani de căsnicie si 3 luni de iubire infinită. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru toate”, a scris Adi Rus.

După venirea pe lume a primului lor copil, cuplul a decis să se mute într-o nouă locuință, unde au pregătit camera bebelușului până la cel mai mic detaliu.

Costi Ioniță îi îndeamnă pe români să folosească banii cash

Și aritstul Costi Ioniță e de părere că oamenii ar trebui să folosească numerar, în detrimentul cardurilor.

„Scot banii cash de lal bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul absolut asupra populației. 

În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut! Cât mai mult plătiți cash! Atât cât se mai poate. Să prelungim și să mai rezistăm puțin”, a spus Costi Ioniță într-un clip postat pe Tik Tok.

„Apropo, deja în Australia s-au scos din funcțiune mii de bancomate. Asta înseamnă ceva. Să vă dea de gândit”, a adăugat Costi.

@costi 💵💯 cash only #cash #cashonly #costi #fortza #viral #fy #fyp #fypシ #5pasidebine ♬ Trbaka – Dani Mocanu & Shaggy & Costi

Citește și: Costi Ioniță, mesaj pentru români: „Fraților, plătiți cu bani cash, ca să rezistăm!”