Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Anunțul făcut la doar trei luni de când l-a adus pe lume pe micuțul Iair

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii. Frumoasa artistă trăiește clipe de vis de când l-a născut pe băiețelul ei, iar astăzi este o zi extrem de importantă pentru familia sa.

06 nov. 2022, 14:28

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii și a ținut să împărtășească cu fanii de pe rețelele sociale bucuria și împlinirea pe care le simte. Astăzi, micuțul ei, Iair, împlinește 3 luni de când a venit pe lume. În plus, tot astăzi, băiețelul este sărbătorit la dublu, pentru că în biserici se citește evanghelia “Învierea fiicei lui Iair”.

Într-o postare pe Instagram, Vlăduța Lupău a postat mai multe fotografii adorabile cu minunea ei, alături de un mesaj extrem de emoționant în care le povestește fanilor cât de importantă este luna noiembrie pentru ea și pentru soțul ei.

Coincidență sau nu… NOIembrie!!!
•deci…în luna Noiembrie ne-am decis să fim într-o relație cu tati tău @adiiirus
•în luna Noiembrie ne-am jurat iubire veșnică
•tot în Noiembrie, Dumnezeu te-a pus pe tine Iair în pântecele meu
•desigur, tot în Noiembrie în biserici se citește evanghelia “Învierea fiicei lui Iair”
Și bineînțeles, azi 6 Noiembrie, împlinești 3 luni!
Este o vorbă zisă de marele Albert Einstein … “Coincidența este felul Lui Dumnezeu de a rămâne anonim.”

Noi și Noiembrie. ❤️
Ps* ultima poză este de azi!”, a scris frumoasa artistă pe rețelele sociale.

Situaţia gravă cu care s-a confruntat Vlăduţa Lupău după ce a născut

Vlăduța Lupău

s-a confruntat cu depresia postnatală, la fel ca multe alte mămici. Artista a dezvăluit că, din fericire, a fost doar o formă ușoară, de care a reușit să scape în doar câteva zile.

În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi (n.r. – soţul artistei, Adrian Rus) mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic? V-am zis și mai devreme, este cea mai mare boală a mea în prezent”, a dezvăluit Vlăduţa Lupău pentru Viva.