Vlăduța Lupău a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei diferența de vârstă. Secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm”

Cum gestionează Vlăduța Lupău și soțul ei diferența de vârstă. Puțini știu cum s-au cunscut cei doi și au ajuns să fie împreună.

21 aug. 2023, 22:33
Vlăduța Lupău a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei diferența de vârstă. Secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm”
Vlăduța Lupău, despre secretul unei căsnicii fericite

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei diferența de vârstă și care este secretul căsniciei lor. Cântăreața este mai mare cu trei ani decât soțul ei, Adi Rus, dar niciodată nu a dat importanțăa cestui aspect. Mulți cred că, de fapt, ea este cea mai tânără. Chiar dacă uneori mai apar certuri, ca în orice familie, cei doi reușesc să treacă prin toate împreună cu bine.

Vlăduța și soțul ei s-au întâlnit pentru prima dată în 2014, la un eveniment din satul natal al lui Adi Rus, unde artista participa la un mic eveniment.

„E așa fain când îți aduci aminte cum te-ai cunoscut cu persoana iubită și când îți aduci aminte de începutul relației, mai ales că toate începuturile unei povești de dragoste sunt atât de speciale și cu așa de mulți fluturi în stomac. Ne-am cunoscut în 2014, în satul lui, când eu ajunsesem acolo pentru o scurtă reprezentație artistică la un mic eveniment, unde era prezent și el. De la prima intersectare de priviri
am simțit amândoi ceva special. Nu știu dacă o fi fost dragoste la prima vedere, dar ceva a fost dacă ne-a legat pentru totdeauna. Știu doar că mi se părea că e cel mai superb băiat cu cei mai frumoși ochi verzi. Bine, și acum mi se pare la fel!”, 
povestește Vlăduța Lupău, potrivit viva.ro.

Citește și: Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

Vedeta nu a dat niciodată importanță faptului că Adi este mai mic decât ea cu trei ani.

„Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare. Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit (râde), se plânge el!”, mai spune ea.

Pentru că și-au asumat o relație serioasă, au știut de la bun înmceput că unul dintre ei va trebui să renunțe la carieră, în cele din urmă el fiind cel care a renunțat la fotbal pentru a avea o viață de familie fericită.

„Fotbaliștii nu au o imagine tocmai curată și ca fiind oameni de casă. Nu mi-am făcut multe griji, pentru că știam că, dacă o să fie să avem o relație serioasă, va trebui ca unul dintre noi să facă un compromis în ceea ce privește cariera. Și, de comun acord, când ne-am așezat la casa noastră, am decis ca el să facă pasul acesta. Iar Adi nu se încadrează în tiparul acela de fotbaliști, el este un familist adevărat. De aceea nu a stat pe gânduri nicio clipă când a renunțat la fotbal în favoarea familiei”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Citește și: Câți bani cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț la o nuntă. Cele două artiste sunt la mare căutare

Artista recunoaște că există și dispute între ei, dar niciodată ceva ce nu poate fi rezolvat. Pentru ea, familia și credința sunt cele mai importante lucruri.

„Cred că orice relație care se bazează în primul rând pe iubire, respect și credință, pentru că ambii soți sau parteneri trebuie să aibă frică de Dumnezeu… atunci rezistă orice relație. Cred că, din păcate, puțini au frică de Dumnezeu și de aceea ajung să se înșele și să se despartă fără ca măcar să se gândească la ceea ce și-au promis în fața altarului. De aici cred că pleacă multe despărțiri. Familia e cel mai sfânt lucru!

Mulțumim Lui Dumnezeu, nu am avut momente critice și niciodată nu s-a pus această problemă. Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale. Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine”, a povestit Vlăduța Lupău.