Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

Vlăduța Lupău a dorit o schimbare la început de an. Vedeta le-a împărtășit fanilor intervenția pe care și-a dorit să o facă cât mai repede.

12 ian. 2021, 14:05
Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician. Vlăduţa este considerată una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi. Chiar și așa, însă, Vlăduța Lupău vrea cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni, cum ar fi ridurile de expresie.

Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician. Ce schimbare şi-a făcut vedeta

Așa că a dat fuga la un medic estetician pentru a dobândi ”perfecțiunea”. Artista le-a împărtășit fanilor că nu este pentru prima oară când apelează la o astfel de procedură.

”Ia vedeți voi aceaste riduri, o să dispară azi, pentru că mă duc să mi le aranjez! Au trecut 7-8 luni și deja se vede iar, dar se rezolvă”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor săi.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile ultimelor detalii legate de nunta lor, însă din cauza pandemiei de coronavirus au fost nevoiți să amâne marele eveniment. Și asta pentru că cei doi soți își doresc să organizeze o petrecere fastuoasă, la care să participe familiile lor și prietenii dragi, fără reguli impuse de autorități.

”Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Victoraş Micula, urmărit penal. Fiul lui Viorel Micula ar fi accesat baze de date MAI pentru a afla date despre  cântăreaţa Vlăduţa Lupău