Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice. Artista nu se mai ascunde, a dezvăluit de ce s-a schimbat așa de mult de când era adolescentă

Vlăduța Lupău a spus totul despre operațiile estetice în podcastul lui Horia Brenciu, unde a fost invitată. Artista a mărturisit dacă și-a făcut până acum intervenții de acest gen și ce părere are despre ele.

31 mai 2022, 09:06
Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice. Artista nu se mai ascunde, a dezvăluit de ce s-a schimbat așa de mult de când era adolescentă

Vlăduța Lupău a fost acuzată în repetate rânduri de către fani că are operații estetice. E un subiect delicat pentru artistă pentru că fiindcă nu îi place să se spună despre ea că are intervenții la nivelul fețe.

„Operații estetice sau pe natural asumat?”, a fost întrebarea adresată de Horia Brenciu.

Vlăduța Lupău a explicat și de ce există o diferență între fizionomia ei atunci când era o adolescentă și s-a lansat în muzică și acum, la vârsta de 31 de ani. Vedeta a mărturisit că avea un dinte lipsă atunci când era copil și fizionomia ei s-a schimbat odată ce dantura sa de adult s-a dezvoltat.

Cântăreața a mai spus că trecerea anilor și-a spus cuvântul în privința fizionomiei și că nu poate să mai arate atunci când era doar o adolescentă.

„Pe natural, asumat. Deși am o problemă aici, cu oamenii de pe Facebook, au spus că am operații la față… Pentru că aveam la dantură lipsă un dinte, eram un copil. Și am purtat aparat dentar, figura ta când ai altă dantură, e alta. Figura ta ca tânăr, când ești la 15-16 ani când eram eu prin concursuri… e alta la 30 de ani, automat, sprâncene”, a spus aceasta.

Horia Brenciu a confirmat că vedeta este 100% naturală și nu are operații estetice. „Dragilor, e aceeași conformație, eu am îmbrățișat-o, am mângâiat-o și pot să vă spun: e naturală”, a spus el.

Citește și Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru: „Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine”

Citește și Vlăduţa Lupău, dezvăluiri despre petrecerea de nuntă şi botez: „Inițial, aveam pregătită un super-super party”