Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru: „Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine”

Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru. Astăzi, este unul dintre cei mai apreciaţi artişti şi oameni de televiziune, însă, recunoaşte că a trecut şi prin alte meserii. Artistul a apărut pe micile ecrane încă din anul 1993, având peste 30 de ani de experiență în televiziune.

20 apr. 2022, 09:03
Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru: „Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine”
Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru

Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru. „În televiziune, oamenii cunoscuţi erau etichetaţi drept personalităţi, nu neapărat vedete. Ţin minte că în perioada respectivă munceam de dimineaţă până seara, pe „brenci“, ca să zic aşa. (râde)

Realmente, nu apucasem să cunosc deloc capitala. Să-ţi dau doar un exemplu. Doar prin ’95, după doi ani de Bucureşti, am văzut unde e Piaţa Romană. Efectiv, nimeni nu mi-a arătat locurile, iar partenerii mei erau mersul pe jos sau metroul, depinde unde stăteam în gazdă”, a povestit Horia Brenciu într-un interviu de Oana Popoiag, potrivt okmagazine.ro.

Ce meserie a avut Horia Brenciu înainte să fie celebru

Înainte de a deveni celebru, Horia Brenciu a avut un loc de muncă normal, a fost curier și ducea plicuri multor firme mari din Brașov. „Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.

Am avut încredere în câţiva oameni care m-au trădat, dar asta nu înseamnă că nu mai am încredere în cei din jurul meu, doar că sunt mai atent la intuiţia mea. Ea mă înşală din ce în ce mai rar…”, a mai dezvăluit artistul.

Citeşte şi: Horia Brenciu, mesaj emoţionant de ziua soţiei: „Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie”

Câți bani câștigă Horia Brenciu la o nuntă

În spațiul public a apărut și tariful pentru care artistul este dispus să vină la o nuntă în anul 2022. Acesta nu cere mai puțin de 12.500 de euro, potrivit Gândul.

Horia Brenciu și orchestra luni se numără printre cei mai scumpi artiști din țară. Cântărețul încasează mai mult decât Smiley sau Loredana, prețul ajungând chiar și la 12.500 euro pentru trei reprize a câte 45 de minute.

Horia Brenciu a câștigat o avere din muzică, fiind la fel de bine cotat ca Alexandra Stan, chiar dacă nu este cunoscut în străinătate.

Horia Brenciu a debutat în urmă cu zeci de ani în televiziune, dar în toamna lui 2021 și-a făcut intrarea și pe Youtube, acolo unde are propriul podcast.