Vlăduța Lupău, apostrofată de fanii indignaţi că se pozează în vacanţe de lux ascultând colinde: „Batjocură curată. Nu degeaba s-a râs de tine”

Vlăduța Lupău a primit critici dure din partea unei fane indignate de faptul că interpreta a anunţat că ascultă colinde din vacanța sa de lux din Seychelles.

22 nov. 2021, 21:56
Vlăduța Lupău, apostrofată de fanii indignaţi că se pozează în vacanţe de lux ascultând colinde: „Batjocură curată. Nu degeaba s-a râs de tine”

Vlăduţa Lupău a postat pe reţelele sociale o imagine din Seychelles, pe fundal apărând marea şi valurile care se sparg de mal. Până aici, nimic nelalocul lui. Doar că în această atmosferă demnă de Grădina Raiului, artista asculta colinde. Un gest nelalocul lui, aşa după cum a considerat o fană de-a artistei.

Vlăduţa Lupău, acuzată că îşi bate joc de sărbători

Aceasta i-a atras atenţia Vlăduţei că aceste cântece trebuie ascultate într-o anumită manieră şi a acuzat-o că își bate joc de sărbători și de aceste cântece sfinte.

Batjocură curată dacă ție imaginea asta îți transmite sărbătorile creștine în suflet și sfântul post, atunci lumea s-a stricat de cap de-a dreptul. Nu degeaba s-a râs de tine la iUmor cu a ta colindă în luna iulie. Ținându-te de proastă neștiind că nu se va difuza de Crăciun”, i-a scris persoana respectivă cântăreței.

Citeste si Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme. Dieta care a ajutat-o să-şi recapete silueta după naştere

Cum a reacţionat Vlăduţa la comentariul fanei nemulţumite

Replica Vlăduţei nu a întârziat. Scurtă şi cuprinzătoare: „Cât de frustrată ești! Hai te pup”.

Vlăduța Lupău a realizat, apoi, un story pentru a lămuri întreaga situație.

Fain! Răutatea din unii! Iubesc colindele și mi se pare oportun să le ascult oriunde în lumea asta, în sfântul post. Răutatea acestei doamne nu are ce căuta în sfântul post… Nu faptul că eu ascult colinde într-un alt loc decât în zăpadă sau la un șemineu”, a fost răspunsul transmis de artistă într-un Instastory.

Tot pe rețelele de socializare artista a relatat o întâmplare potențial periculoasă din vacanță, atunci când sub apă, lângă ea, se afla o pisică de mare.

Frumusețile pământului și oceanului. Apropo, nu eu eram în pericol, ci telefonul”, a scris Vlăduța Lupău.

Citeste si Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”