Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”

Alina este cu 30 de ani mai tânără decît Gabriel Cotabiţă, dar diferenţa de vârstă nu a stat în calea iubirii lor. Sunt împreună de 11 ani, însă s-au căsătorit acum cinci ani, în 2016, după ce cântăreţul şi-a revenit miraculos după un stop cardio-respirator care l-a ţintuit luni de zile pe un pat de spital.

21 nov. 2021, 22:34
Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”
FOTO: OK Magazine

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie. Artistul a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, că şi-a cunoscut soţia la un concert de-al lui, la care ea nici măcar nu se dusese din proprie iniţiativă, ci dusă de mama ei.

Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt. Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Citeste si Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a povestit cântăreţul la Antena 3

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie

În trecut, Alina a dezvăluit mai multe amănunte despre modul în care s-a înfiripat relaţia lor.

Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!“.

Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile„, a declarat Alina Gabriela Munteanu, pentru OK! Magazine, în 2020.

Citeste si Ana Maria Prodan se reîntoarce la prima dragoste. Anunţul bombă făcut de vedetă, va conduce două televiziuni


loading...
Partenerii noștri