Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”

Alina este cu 30 de ani mai tânără decît Gabriel Cotabiţă, dar diferenţa de vârstă nu a stat în calea iubirii lor. Sunt împreună de 11 ani, însă s-au căsătorit acum cinci ani, în 2016, după ce cântăreţul şi-a revenit miraculos după un stop cardio-respirator care l-a ţintuit luni de zile pe un pat de spital.

21 nov. 2021, 22:34
Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”
FOTO: OK Magazine

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie. Artistul a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, că şi-a cunoscut soţia la un concert de-al lui, la care ea nici măcar nu se dusese din proprie iniţiativă, ci dusă de mama ei.

Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt. Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Citeste si Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a povestit cântăreţul la Antena 3

Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie

În trecut, Alina a dezvăluit mai multe amănunte despre modul în care s-a înfiripat relaţia lor.

Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!“.

Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Şi uite aşa, de la o cafea şi-un film şi altă cafea, şi alt film… au trecut ani de zile„, a declarat Alina Gabriela Munteanu, pentru OK! Magazine, în 2020.

Citeste si Ana Maria Prodan se reîntoarce la prima dragoste. Anunţul bombă făcut de vedetă, va conduce două televiziuni