Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vedeta se tratează la Paris: „Sper să mă fac un om normal”

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și şi-a anunţat fanii virtuali că este nevoită să ajungă la Paris pentru tratament. Artista, care a avut acum câteva luni COVID-19, nu a găsit, din păcate, rezolvare pentru problema sa în România.

15 oct. 2021, 16:48
Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vedeta se tratează la Paris: „Sper să mă fac un om normal”

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vlăduța Lupău şi-a anunţat fanii virtuali că este nevoită să ajungă la Paris pentru tratament. Artista, care a avut acum câteva luni COVID-19, nu a găsit, din păcate, rezolvare pentru problema sa în România.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate

Artista s-a destăinuit fanilor pe contul ei de Instagram. Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă și caută să se vindece cât mai repede. „Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal”, a scris Vlăduța Lupău.

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier: „Am stat o zi și jumătate în comă. M-am lovit la cap și la bazin”

În urmă cu ceva timp, Vlăduța Lupău a recunoscut că obinuiește să meargă la clinica de înfrumusețare pentru diverse tratamente: „Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. – celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”.