Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier: „Am stat o zi și jumătate în comă. M-am lovit la cap și la bazin”

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier. Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară din România, însă, puţină lume că, în copilărie, a suferit un accident rutier, în urma căruia a stat în comă o zi şi jumătate.

19 iul. 2021, 23:33
Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier: „Am stat o zi și jumătate în comă. M-am lovit la cap și la bazin”
Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier. Era clasa a XI-a când a fost implicată într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că s-a aflat în comă, părinții ei fiind înștiințați că era în stare critică.

Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, în comă. Incidentul a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău îşi doreşte să devină mamă: „Se va întâmpla când o vrea Dumnezeu”

Vlăduţa Lupău a suferit un accident rutier

Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice.

Şoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat””, a spus Vlăduța Lupău.