Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. „Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor”

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară şi de petrecere, în timp ce soţul ei, Adi Rus, fost portar la CFR Cluj, s-a dedicat afacerilor. Cei doi formează un cuplu de câţiva ani buni, iar acum şase luni au devenit părinţi.

15 feb. 2023, 16:23
Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. „Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor”
Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. "Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor"

Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. Artista a păstrat discreţia despre viaţa personală, dar pe de altă parte simte nevoia să împărtăşească anumite lucruri cu fanii din online, deloc puțini la număr.

Citeşte şi: Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă. Tariful nu este pentru buzunarul oricui

Interpreta se declară mai fericită ca niciodată şi nu înţelege infidelitatea și destrămarea familiilor care se tot produc în zilele noastre. A scos şi o melodie de succes pe acesată temă, iar acum cântăreața a venit și cu un mesaj public.

„După cum știți, am lansat piesa „Falsitate și păcat” și am încercat în trei minute, cât are cântecul, să exprim cel mai frumos mesaj: familia, ce a unit Dumnezeu, nimeni să nu despartă. Familia este ceva sfânt, care nu trebuie să fie destrămată de nimic, nici de anturaj, nici de plăcerile vieții, absolut de nimic. Ăsta este mesajul meu, mai ales când ai și copii, atunci trebuie să te gândești că Dumnezeu i-a trimis cu un scop în viața ta și că plăcerile vieții sunt… Voi alegeți ce vreți din mesajul piesei, este o piesă altceva”, a transmis Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău primeşte o lovitură dură după ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Totul s-a întors împotriva ei!

Artista a dat de înţeles că a călca strâmb este ușor și de cele mai multe ori se întâmplă din cauza unui instinct de moment, pe care mulți ajung ulterior să îl regrete: „Din păcate, nu știu, să ai un amant sau o amantă este foarte ușor, presupune o îndrăgosteală de moment, că după îți pare rău și regreți, dar e prea târziu!”.