Vlăduţa Lupău, botez cu sute de invitaţi. Micuţul Iair intră în rândul creştinilor VIDEO

Zi mare pentru Vlăduța Lupău, astăzi fiul ei va fi creștinat. Vlăduța și soțul ei Adrian Rus fac o petrecere de botez cu sute de invitați.

27 sept. 2022, 12:15

Momente cu mare încărcătură emoțională astăzi pentru Vlăduţa Lupău. Fiul ei, Iair, va intra în rândul creștinilor. Artista și soțul ei au ales trei perechi de nași, iar petrecerea de după ceremonia religioasă se va ține la una dintre cele mai luxoase locații din Cluj. Cuplul a cheltuit zeci de mii de euro pentru organizarea evenimentului la care sunt așteptați sute de invitați. Luni, artista a postat pe Instagram un videoclip în care arată cum se pregătește de marele eveniment.

Vlăduța Lupău pregăteşte botezul lui Iair. De ce a anulat nunta cu Adi Rus

Vlăduța le-a arătat fanilor și imagini de la ultimele pregătiri. Pentru decor, artista a apelat la un specialist celebru, iar florile au fost duse la Cluj chiar de la București. Cântăreața a mărturisit și că va schimba mai multe rochii în ziua botezului, dar nu vrea să le arate nimănui, pentru că vrea să-și surprindă invitații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Înainte să rămână însărcinată Vlăduţa Lupău a trecut prin momente dureroase. Medicii i-au zis că s-ar putea să nu aibă copii niciodată.

Iair, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adrian Rus, va avea trei perechi de nași. Olguța Berbec va fi cea care îl va boteza pe băiețel și are mari emoții.

„Da, pentru că fiecare eveniment are o încărcătură și, totuși, cununia este o slujbă religioasă care aduce emoții”, a spus interpreta de muzică populară.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus se vor muta în curând în noua lor casă. Cum arată vila de lux în care va locui artista împreună cu familia sa-FOTO

Olguța Berbec încă nu și-a luat ținutele pentru eveniment, însă deja are o idee pentru ce va purta în ziua cea mare. „Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez, să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup. Pentru mâine, rochiile… una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită. Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie”, a declarat artista pentru Fanatik.

Nu au ales o tematică anume pentru botezul micuțului Iair. „Nu neapărat. Pe elegant, clasic”, a dezvăluit Olguța. Pentru că sunt trei perechi de nași, Olguța Berbec a fost nevoită să se sfătuiască și cu celelalte nașe. „Tot la fel, împreună cu celelalte două perechi de nași am hotărât ce o să facem. Nu pot eu vorbi în numele tuturor. Pentru ei, cea mai mare bucurie este însuși Iair, așa că orice altceva nu contează”, a spus aceasta.