Vlăduța Lupău și Adrian Rus se vor muta în curând în noua lor casă. Cum arată vila de lux în care va locui artista împreună cu familia sa-FOTO

În urmă cu un an, Vlăduța Lupău și Adrian Rus au început de la zero lucrările pentru noua lor locuință. Celebrul cuplu și-a construit o vilă spațioasă, cu etaj, curte mare și piscină.

23 aug. 2022, 15:23

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, se vor muta, în curând, în noua lor casă. Cei doi sunt în culmea fericirii deoarece au devenit recent părinții unui băiețel superb, care se numește Iair.

Citește și Cum arată Vlăduţa Lupău la câteva zile după ce a născut. Cu ce probleme se confruntă artista: „Cu putere, răbdare și iubire o să fie bine”

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a transmis artista pe Instagram, acum câteva luni. Noua casă a cântăreței și a fotbalistului se află în Cluj-Napoca.

Vlăduța a fost să vadă recent, cum au evoluat lucrările la noua sa casă și a făcut câteva filmări în interiorul vilei pe care le-a postat pe Instagram. Vedeta le-a mărturisit fanilor săi că este extrem de fericită de cum arată casa și este nerăbdătoare să se mute cât mai repede împreună cu Arian și cu micuțul Iair.

”Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobile este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă. Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”,  a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, pe data de 6 august, artista a adus pe lume primul ei copil, un băieţel de nota zece, pe nume Iair

În ultimele două luni de sarcină, artista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Vlăduța a povestit la momentul respectiv că arsurile de stomac i-au dat mari bătăi de cap și pe deasupra, a avut probleme și cu deplasarea.

Venirea pe lume a lui Iair a făcut-o pe vedetă să uite prin ce a trecut, iar acum se pregătește cu nerăbdare să înceapă o nouă viață, în trei în vila de lux pe care și-a construit-o.

Citește și Vladuţa Lupău, „eroină” după ce a născut. Vedeta, criticată dur: „Ce să zic de mamele care nasc de la trei în sus?”