Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Cum s-a făcut de râs la un super eveniment

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară și de petrecere din România, s-a făcut de râs la un eveniment important!

06 dec. 2021, 20:25
Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Cum s-a făcut de râs la un super eveniment

Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă! Vedeta a făcut dezvăluiri despre încercările cu care s-a confruntat în cariera sa înainte de a atinge culmile succesului.

Vlăduţa Lupău, cel mai ruşinos moment din viaţă!

Vlăduța Lupău a dezvăluit că începuturile carierei nu au fost deloc ușoare. Vedeta a trecut prin momente dificile pentru a atinge succesul de care se bucură acum. „Eu am reușit pentru că am muncit foarte mult și mi-am dorit. Sunt mulți colegi de-ai mei foarte talentați, dar poate nu au muncit la fel de mult. Munca bate talentul și cu cât muncești mai mult, cu atât rezultatele sunt mai mari. Cred că de asta eu am reușit, pentru că eu nu m-am lăsat, chiar dacă au fost poate momente în care am vrut să mă las. În spatele unei melodii e multă investiție financiară, multă muncă, multe ore, chiar și zile. În ceea ce mă privește pe mine, eu am viziunea de final, știu ce vreau să iasă. Sunt mulți oameni implicați. Și în spatele unui artist sunt multe ore de somn pierdute, pentru că evenimentele se întâmplă noaptea. Când unii dorm, tu stai și cânți pentru oameni”, a spus Vlăduţa Lupău, conform wowbiz.ro.

Vlăduța Lupău, apostrofată de fanii indignaţi că se pozează în vacanţe de lux ascultând colinde: „Batjocură curată. Nu degeaba s-a râs de tine”

Vedeta a povestit un moment din cariera sa care a fost extrem de neplăcut. „A fost un sigur moment în care m-am gândit să renunț. Am avut o prestație mai slabă la un eveniment foarte mare şi atunci m-am gândit că poate nu este pentru mine… Decât să prestez slab, mai bine renunț. Dar am zis să îmi mai dau o șansă și să încerc să îmi controlez mai bine emoțiile!”.


loading...
Partenerii noștri