Vlăduţa Lupău este din nou gravidă? Soţul ei a dat-o de gol: „Desigur”

Vlăduţa Lupău este din nou gravidă? Artista și soțul ei, Adi Rus se simt mai împliniți ca niciodată de când a venit pe lume băiețelul lor, Iair. Cei doi se gândesc să devină părinți pentru a doua oară, iar vestea a fost dată chiar de soțul cântăreței.

13 feb. 2023, 10:14
Vlăduţa Lupău este din nou gravidă? Soţul ei a dat-o de gol: „Desigur”

Vlăduţa Lupău este din nou gravidă? Cântăreața și partenerul ei au devenit părinți pentru prima dată pe data de 6 august 2022. Micuțul Iair are parte de toată atenția, iar cei doi își doresc să devină părinți pentru a doua oară.

Vlăduţa Lupău este din nou gravidă?

Este puţin probabil ca artista să fie însărcinată din nou, pentru că Iair nu are nici măcar un an, însă, ceea ce ştim cu siguranţă este atât ea, cât şi soţul ei, îşi mai doresc copii.

Adi Rus a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar partenerul de viață al artistei a dezvăluit ce planuri are de viitor și un fan a fost curios să afle dacă își mai doresc copii. Răspunsul lui Adi Rus a fost unul pozitiv.

Vă mai doriți copii?”, a fost întrebarea adresată lui Adi Rus. ”Desigur!”, a răspuns Adi Rus pe contul lui personal de Instagram.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău şi-a recăpătat silueta după ce a născut: „8 kilograme am dat jos în primele zile”

Câți bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și se bucură de admiratori în toate colțurile României. Foarte mulți miri o cheamă pentru a le cânta la nuntă, iar prețul este unul foarte mare.

Cei care vor să se bucure de prezența și vocea Vlăduței în cea mai importantă zi din viața lor, trebuie să știe că vor scoate din buzunar destul de mult. Pentru câteva ore la nuntă, Vlăduța Lupău are un tarif de 5.000 de euro. Pentru o noapte întreagă de petrecere, tariful poate ajunge la 10.000 de euro. Deci, prețurile nu sunt buzunarul oricui.

Chiar și așa, cântăreața se bucură de numeroase evenimente. Numai vara trecută aceasta a avut o mulțime de concerte și a participat la multe nunți și botezuri. Aceasta face un spectacol pe cinste, iar fanii se bucură și se distrează din plin pe piesele ei.