Vlăduța Lupău, gafă de proporții pe litoral. S-a pozat pe plajă, dar a uitat un detaliu

Vlăduța Lupău se află la mare, la Neptun, de unde a postat și o fotografie. Însă, vedeta a omis un detaliu important, făcând o gafă extrem de rușinoasă.

01 aug. 2023, 11:32

Vlăduța Lupău se află zilele acestea la mare, alături de soțul ei, fotbalistul Adi Rus și de micuțul Iair. Artista a ales să se relaxeze în stațiunea Neptun, fără fițe, de unde a postat mai multe fotografii. Însă, bruneta a omis un detaliu important, postând pe rețelele de socializare o imagine rușinoasă.

Cântăreața s-a fotografiat stând pe plajă, pe un cearșaf, dar nu a fost prea atentă la decor, în spatele ei putând fi observată, în toată splendoarea sa, o doamnă care profită din plin de razele soarelui.

Citește și: Olguța Berbec, apariție super sexy în costum de baie după două nașteri. Nașa Vlăduței Lupău se răsfață într-un resort de lux din Grecia

Vlăduța Lupău a mărturisit că s-a întors în stațiunea Neptun, după mai mulți ani în care a ales să ia o pauză de la litoralul românesc. Vedeta se declară mulțumită de condițiile de la malul Mării Negre.

Citește și: Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă: „Aveam două rochii pregătite”. Ce s-a întâmplat în familia artistei

„Ce vreau să vă zic… că după mulți ani am revenit la Neptun. Suntem în familie și mi se pare că am ales stațiunea perfectă! Amnimerit la liniște și o locație excelentă pentru România. Respect”, a scris artista pe Instagram.

Colega ei de breaslă, Olguța Berbec, i-a transmis un mesaj cu subînțeles în secțiunea de comentarii: „Ia și tu un șezlong, ca bogații!”. 

Fanii au apreciat modestia artistei și au ținut să o felicite pe aceasta.

„Concediu plăcut și felicitări pentru modestie… se poate și pe rogojină la mare, nu ca alte fițoase doar pe baldachine”/„Ești simplă, fără aere și chiar ești frumoasă!”/„Felicitări pentru modestia de care dai dovadă!”/„Modestia, cartea de vizită a oamenilor cu bun simț”/„Cam rar vezi o persoană publicp să stea ca săracii pe prosop”, sunt o parte dintre comentariile primte de artistă.

Vlăduța Lupău le-a dat și un răspuns admiratorilor săi: „Da… simplitatea nu cred că mă face de rușine!”