Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă: „Aveam două rochii pregătite”. Ce s-a întâmplat în familia artistei

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, Iair, pe care ambii și l-au dorit foarte mult. În perioda pandemiei, aveau programată nunta, însă au făcut doar cununiile, civilă și religioasă, iar petrecerea urma să aibă loc după ridicarea restricțiilor.

23 iun. 2023, 15:20
Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă: „Aveam două rochii pregătite”. Ce s-a întâmplat în familia artistei
Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă. Pentru că artista a rămas gravidă, ea și soțul ei au decis să amâne petrecerea de nuntă, ca într-un final, să nu mai aibă loc nicicând.

Cântăreața a argumentat că a luat decizia anulării petrecerii pentru că a trecut ceva timp de la cununii și a preferat să se axeze pe botezul micuțului Iair, care a fost unul grandios, pe lux și opulență, unde au luat parte multe vedete din showbiz.

Citește și: Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă

În premieră îți spun că NU mai facem petrecerea de nuntă. Aveam două rochii pregătite, însă pe una dintre ele am modificat-o și am purtat-o la botez, tocmai de aia m-am îmbrăcat în alb în biserică, atunci când a fost taina botezului. Noi am avut atât cununia religioasă, cât și cununia civilă în 2019, iar asta, de fapt, este cel mai important. Să fii cununat în fața lui Dumnezeu!

Doar petrecerea am amânat-o… De ce?! Ne-am gândit că a trecut mult timp din 2019 până în 2022, practic patru ani, și dacă Dumnezeu ne-a dat un copil nu avea rost să mai facem și nuntă și apoi să-i facem lui botez. Ne-am concentrat pe evenimentul lui să fie unul extraordinar!

Și, până la urmă, nu am făcut vreun eveniment pentru bani, cum se practică în România… Am făcut ca să ne simțim noi bine și cei care ne sunt alături. De aceea am făcut o singură petrecere, și anume botezul”, a declarat Vlăduța Lupău, pentru Viva.ro.