Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar! Cum au fost surprinşi cei doi la meciul PSG – Leipzig FOTO

Vlăduța Lupău a fost la Paris, la meciul din Champions League dintre Paris Saint Germain și RB Leipzig. Solista de muzică populară și-a întâlnit idolul pe "Parc des Princes", pe brazilianul Neymar, alături de care a făcut mai multe poze!

20 oct. 2021, 13:32

Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar! Vlăduța Lupău a fost la Paris, la meciul din Champions League dintre Paris Saint Germain și RB Leipzig. Solista de muzică populară și-a întâlnit idolul pe „Parc des Princes”, pe brazilianul Neymar, alături de care a făcut mai multe poze!

Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar! Cum au fost surprinşi cei doi la meciul PSG – Leipzig

Neymar a fost accidentat și nu a jucat, astfel că a stat în tribune, iar Vladuţa Lupău a putut să-l întâlnească mai ușor. Și brazilianul a fost încantat că a cunoscut-o pe vedeta din România! „Când îți dorești ceva cu adevărat SE ÎNTÂMPLĂ! Sunt cea mai mare fană NEYMAR iar fericirea mea se vede pe chipul meu în aceste poze! Mulțumesc Doamne”, a scris Vladuţa Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Vedeta se tratează la Paris: „Sper să mă fac un om normal”

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus, 27 de ani, fost portar la CFR Cluj. Acesta are trei titluri de campion cu gruparea ardeleană, dar a renunţat la fotbal anul trecut. Este fiul lui Toma Rus, fost chestor de poliţie şi, totodată, fost secretar de stat în Ministerul de Interne. Adrian Rus și Vlăduța Lupău s-au căsătorit în 2020, după un an de logodnă, iar fotbalistul a vrut să îi transmită iubirea într-un mod inedit: și-a tatuat chipul ei pe un braț!