Vlăduța Lupău, internată de urgență. Prima imagine de pe patul din spital FOTO

Vlăduța Lupău şi-a anunţat fanii din mediul online că a ajuns de urgență la spital. Cântăreața s-a trezit la primele ore ale dimineții pentru a merge la o clinică, unde cel mai probabil a fost supusă unei intervenții. 

27 apr. 2021, 21:53
Vlăduța Lupău, internată de urgență. Prima imagine de pe patul din spital FOTO

Vlăduța Lupău, internată de urgență. Solista a mărturisit că nu obișnuiește să fie o persoană matinală, însă de data aceasta a fost nevoită. S-a filmat în mașină, undeva în jurul orei 8:30, când a împărtășit cu internauții un lucru pe care l-a ținut secret și despre care a vorbit doar vag.

Vlăduța Lupău, internată de urgență

Vedeta a lăsat de înțeles că urmează să fie supusă unei proceduri, acesta fiind și motivul pentru a realizat un story atât de dimineață. Vlăduța Lupău nu a dat prea multe detalii și a preferat să fie cât se poate de discretă.

Vlăduța Lupău a mers la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artista

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că… cam atât pe ziua de azi”, a spus Vlăduța Lupău într-o filmare de pe InstaStory.

Ulterior, cântăreața de muzică populară s-a filmat într-o clinică din Capitală, în care apărea complet echipată pentru a ajunge pe mâna medicilor. Îmbrăcată în halat și cu mască de protecție la purtător artista nu a făcut nicio dezvăluire despre intervenția la care a fost supusă. Vedeta nu ar fi deloc străină de operații estetice, existând zvonuri care spun că și-ar fi pus acid hialuronic în buze: „Ah, lumea mai spune și că sunt frumoasă și că și asta mă ajută la succes. Ce să zic… lumea vorbește! Celor care nu mă cunoașteți vă spun că sunt o fată cu codițe și cu zâmbetul pe buze!”.