Vlăduţa Lupău îşi duce copilul la creşă. Motivul emoţionant din spatele deciziei

Vlăduța Lupău a împărtășit recent fanilor săi o schimbare importantă din viața sa de mamă. Chiar dacă micuțul Iair nu a împlinit încă doi anișori, artista a ales să-l înscrie la creșă pentru a-i oferi oportunitatea de a socializa și de a se dezvolta alături de alți copii. Prima zi în colectivitate nu a fost ușoară pentru micuț, dar mama sa speră ca el să se adapteze curând la noua sa rutină.

28 mart. 2024, 21:57
Vlăduţa Lupău îşi duce copilul la creşă. Motivul emoţionant din spatele deciziei
Vlăduţa Lupău îşi duce copilul la creşă. Motivul emoţionant din spatele deciziei

Vlăduţa Lupău îşi duce copilul la creşă. Într-o postare pe Instagram, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii ei experiența primei zile a lui Iair la creșă. Cu o sinceritate emoționantă, artista a explicat că decizia de a-l duce pe micuț la creșă nu a fost luată din lipsă de alternative sau de grijă, ci din dorința de a-i oferi șansa de a se integra într-un mediu social stimulant.

Citeşte şi: Gabriela Cristea a răbufnit pe internet, după comentariile răutăcioase legate de diferența de vârstă dintre ea și soțul său: „Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă»”

„Să le spunem cum a fost la creșă? Mai bine nu, o luăm treptat, stăm așa câte puțin, nu ne place fără mami și tati, e logic. Adaptarea cu asta vine, cu un pic de plâns, apoi cu un pic de răceli, pentru că noi suntem conștienți, am ales să facem acest lucru nu pentru că nu avem ce să facem cu Iair acasă sau că nu are cine să stea cu el, doar pentru a socializa, de a intra în colectivitate, mai ales că vine și frățiorul, să ne acomodăm puțin și o luăm așa ușor și treptat. Nu pot să vă zic foarte multe despre această zi, dar sperăm cu zilele să fim oameni normali”, a transmis Vlăduța Lupău.

Citește și: Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”

Această schimbare vine într-un moment de bucurie și anticipare pentru familia artistei, deoarece se pregătește să nască pentru a doua oară. Într-o postare anterioară, Vlăduța Lupău a anunțat că va aduce pe lume un al doilea copil, iar vestea a fost întâmpinată cu entuziasm de către fanii săi: „O ființă mică… o să mă strige „mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață! În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer „Doamne, dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cât mai curând ca să crească împreună cu Iair!” și iată că… la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”.