Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”

Daniela Crudu aștepată cel de-al doilea copil și abia acum mărturisește care a fost cel mai greu moment din viața ei de mamă. Mereu cu zâmbetul pe buze și dezinvoltă, vedeta OnlyFans recunoaște că nu îi este ușor să facă față unor provocări.

28 mart. 2024, 17:39
Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”
Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă. Viața i s-a transformat în cea mai mare frică: „A fost foarte greu”

Daniela Crudu se bucură de o viață minunată, mai ales de când iubește, este iubită și are și un copil, așteptându-l și pe al doilea în curând. Totuși, nu absoltul tot este roz în viața acesteia, lucru recunoscut chiar de ea.

Citește și: Cum arată Daniela Crudu, însărcinată în cinci luni! Vedeta nu are nici un an de când a născut prima oară| FOTO

Prin ce trece, de fapt, Daniela Crudu de când este mamă

De când a devenit mămică, viața Danielei Crudu s-a schimbat radical. Ca orice părinte, aceasta a avut unele temeri legate de copilul său. Din păcate, fricile i-au devenit realitate. S-a confruntat cu ele iar acum este mult mai prevăzătoare.

„A răcit astă vară cea mică, am fost cu ea internată, două săptămâni am stat în spital. A fost foarte greu, de atunci am prins frica, pentru că la două luni jumate să stai cu ea două săptămâni în spital am zis că înnebunesc. Doamne! A fost foarte greu, de aceea mai bine să nu răcească, să avem grijă de copii. Îmi e să nu răcească, că nu mai vreau să ajung în viața mea în spital cu ea. Am avut medici foarte buni, dar eu nu mai aveam stare”, a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu are mare grijă ca sarcina aceasta să nu comită greșelile pe care le-a făcut în prima. Vrea ca cel de-al doilea copil să fie sănătos ca și primul și face tot ce îi stă în putință pentru asta.

„Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac. De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte. Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice. Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a precizat fosta asistentă TV, pe canalul de YouTube WOWnews.

Citește și: Câți bani face Daniela Crudu din Only Fans. S-a zvonit că depășește 70.000 de dolari: „Sunt mulțumită”