Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină: „M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată”

Vlăduţa Lupău a făcut primele declaraţii despre sarcină. Zilele trecute, artista a dezvăluit că va deveni mămică. Este foarte fericită, deoarece îşi dorea enorm să aibă un copil şi nu reuşea, din cauza unor probleme de sănătate.

29 mart. 2022, 14:33
Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină: „M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată”
Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină

Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină. Cântăreaţa a dezvăluit că va avea un băiețel și că este însărcinată în cinci luni, dar drumul până la aceste momente a fost unul anevoios. A recunoscut că ea și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, și-au dorit un copil de ani buni, însă o problemă medicală a împiedicat-o să-și îndeplinească visul mai devreme.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look. Fanii au rămas fără cuvinte: „E prima mea schimbare”

Vlăduţa Lupău, primele declaraţii despre sarcină

Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii„, a povestit artista, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, Vlăduța a trebuit să spună că este însărcinată pentru că burtica devenea tot mai mare, iar zvonurile apăruseră deja. A mărturisit că a rămas gravidă în mod natural, dar doar după ce și-a tratat o boală care afectează o mulțime de femei.

Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă„, a mărturisit încântată Vlăduța Lupău.

Vladuţa Lupău, despre cel mai penibil moment din viaţa ei

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, artista a declarat că a avut un moment în care a vrut să renunțe la muzică, din cauza unui moment stânjenitor pe care l-a avut pe scenă, în urmă cu câţiva ani.

Am avut un moment… Eram în urmă cu vreo 4-5 ani. Câștigasem în 2017 marele premiu la Maria Tănase. Se făcea din doi în doi ani. Peste alți doi ani, trebuia să cânt. Nu mi-a zis nimeni o piesă pe care trebuia să o cânt și am cântat-o atât de prost. Atunci mergeam cu trenul de la Craiova spre Cluj și mi-am închis telefonul. Atunci am vrut să nu mai cânt. M-am făcut de rușine pe scenă mare”, a povestit Vlăduța Lupău la Kanal D.