Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look. Fanii au rămas fără cuvinte: „E prima mea schimbare”

Vlăduţa Lupău a avut parte de o transformare spectaculoasă de look. Vedeta a realizat o şedinţă foto pentru o colecţie de bijuterii, iar rezultatul a fost unul care i-a lăsat fără cuvinte pe prietenii virtuali. Chiar şi artista a fost uimită şi i-a plăcut foarte mult.

04 feb. 2022, 10:25
Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look. Fanii au rămas fără cuvinte: „E prima mea schimbare”
Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look

Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look. Cu un machiaj senzual, cu o coafură potrivită și cu o ținută care o făcea să strălucească, Vlăduța Lupău a devenit Diamond Girl.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău a ajuns la perfuzii. Cântăreaţa şi-a anulat toate concertele

Vlăduţa Lupău, transformare spectaculoasă de look

Artista a mărturisit că este prima ei transformare şi speră să nu fie ultima. În viaţa de zi cu zi, Vlăduţa Lupău preferă ţinutele mai casual, spre sport, deoarece sunt extrem de comode. Însă, din când în când, îi place să fie elegantă şi să se simtă sexy.

E prima mea transformare, îmi doresc să nu fie și ultima (…) Mă simt foarte bine pentru că eu în viața de zi cu zi nu sunt acest personaj, în viața de zi cu zi sunt mai casual, mai sportivă„, a spus artista la „Vorbeşte lumea”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Deși recent a avut probleme de sănătate, Vlăduța a apărut la marea transformare plină de viață, foarte veselă și energică. S-a amuzat imaginându-și cum i-ar sta cu părul scurt și a mărturisit „ar fi șocul vieții mele„.

Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok

Vlăduţa Lupău a fost victima unei postări false pe TikTok. Utilizatorii platformei i-au înscenat moartea, iar escrocheria a ajuns la rudele artistei!

Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice proist cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare.

Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir. 

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că vineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău.