Vlăduţa Lupău şi-a anulat nunta cu Adi Rus: Nu pot face petrecere cu OPT persoane

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate și frumoase cântărețe de muzică populară din România, artista are milioane de fani și a cunoscut un succes uriaș în industria muzicală din țară. Aceasta avea programat pe 30 aprilie cel mai important eveniment, nunta cu Adi Rus, însă cântăreața a fost nevoită să anuleze, în contextul pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 15:17

Din cauza pandemiei de coronavirus, dar mai ales a măsurii prin care este permisă desfășurarea unei nunți cu doar opt invitați, Vlăduța Lupău a decis să își anuleze nunta cu Adi Rus, care era programate pe 30 aprilie, la Cluj Napoca.

“Inițial, nu credeam să o să fie cazul, însă, după cum știm, nu pot face petrecere cu 8 oameni ”, a scris cântăreața pe Instagram.

Citește și: Nuntă mare în showbiz, a fost cerută în căsătorie la Paris. Ce a răspuns artista VIDEO

De asemenea, artista avea pregătită o excursie în Dubai alături de soțul ei în această perioadă, lucru care, din nou, a trebuit amânat.

„Azi trebuia să fim în Dubai… dar din cauza acestei probleme mondiale, nu suntem. Mă bucur oricum de pozele din ultima vacanță și de faptul că suntem sănătoși” , a scris artista pe rețeaua de socializare.

Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj

Cântăreața ține foarte mult la imaginea sa și se prezintă impecabil pe social media sau la evenimente, unde face tot efortul să arate cât mai bine pentru public. Cu toate acestea există momente în care Vlăduța Lupău își arată și tenul curat, fără pic de machiaj.

Vlăduța și-a arătat tenul impecabil printr-o mai multe fotografii postate pe contul său de Instagram. Vedeta se află alături de soțul său în izolare și își petrece timpul citind. Aceasta a fost nevoită să își anuleze spectacolele, dar și restul evenimentelor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Vlăduţa Lupău a făcut anunţul! Ce face în plină pandemie de coronavirus: „Nu am mai făcut asta în ultimul timp”