S-a aflat! Care este tariful cerut de Vlăduţa Lupău pentru a cânta la o nuntă VIDEO

Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o carieră la care mulți artiști nici nu visează. În consecință, cererea este mare, fiindcă din ce în ce mai mulți doresc să o asculte "live" pe una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, dar şi tariful vine pe măsură.

31 ian. 2020, 11:40
S-a aflat! Care este tariful cerut de Vlăduţa Lupău pentru a cânta la o nuntă VIDEO

Vlăduța Lupău are pretenții financiare destul de mari atunci când este vorba despre prestații „live” la diferite evenimente, iar un cuplu care a contactat-o pentru nuntă a scris pe Facebook că artista a cerut un tarif de 4.500 de euro pentru trei ore de cântat „live”.

Vlăduţa Lupău, vacanţă de lux alături de soţul fotbalist. S-a pozat sexy, iar imaginile au devenit virale FOTO

Vlăduța Lupău a fost acuzată recent că și-a înşelat soţul, pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, cu saxofonistul Armin Nicoară. Vedeta a ținut să menționeze că nu mai are nicio legătură cu acesta.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vlăduța Lupău.

Artsita este căsătorită cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a spus Vlăduţa Lupău.