Vlas: Vîntu e un pericol public pentru orice şi oricine intră în contact cu el

Sorin Ovidiu Vîntu ştie atât de multe lucruri încât cred că foarte multe lume trebuie să se simtă foarte inconfortabil, dacă el începe să vorbească. Afirmaţia a fost făcută de Ioana Maria Vlas la RTV după anunţarea deciziei magistraţilor CAB de eliberare a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi a celorlalţi nouă inculpaţi în dosarul Petrom Service.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 17:47
Vlas: Vîntu e un pericol public pentru orice şi oricine intră în contact cu el

„Domnul Sorin Ovidiu Vîntu este un pericol public pentru orice şi oricine intră cu el în contact. Din punct de vedere legislativ, dacă judecătorul a considerat că nu este pericol public, l-a eliberat. Dacă judecătorul a spus că poate fi judecat în libertate, atunci să vedem judecată”, a spus Ioan Maria Vlas după anunţarea deciziei magistraţilor Curţii de Apel de a-l cerceta în libertate pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Afirmaţiei lui Vîntu că va lua justiţia în mâinile sale, dacă instanţa va decide ca el să rămână în arest este, în opinia lui Vlas, una foarte interesantă şi care ar lasa de înţeles faptul că Vîntu „ar putea începe să vorbească”,  „ceea ce este periculos pentru foarte multă lume”.

Vîntu „ştie atât de multe lucruri încât eu cred că foarte multe lume trebuie să se simtă foarte inconfortabil”, a adăugat Ioan Maria Vlas.