Vlogger american, surprins de prețurile alimentelor în România: ”Probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta”

Un vlogger american s-a arătat șocat de prețurile alimentelor dintr-un magazin din stațiunea Mamaia. ”Viața nu e ușoară!”, a spus vloggerul american în filmulețul său postat pe Tik Tok.

26 iul. 2023, 11:33
Vlogger american, surprins de prețurile alimentelor în România: ”Probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta”

Prețurile alimentelor dintr-un magazin din stațiunea Mamaia i-au luat prin surprindere pe turiștii străini. Este și cazul unui vlogger american, care a povestit într-o filmare pe TikTok că a ales România ca destinație pentru a economisi bani, dar surpriza i-a fost mare atunci când a văzut prețurile alimentelor, scrie Gandul.

Citește și: De necrezut! Ce a găsit un bărbat într-un pepene pe care l-a cumpărat din supermarket. „Vai de capul meu”

 

Turist americat revoltat de prețurile la alimente în România: ”Probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta”

Vloggerul american s-a filmat în timp ce își făcea cumpărăturile și a dat și câteva exemple de prețuri, care l-au revoltat.

”Prețurile scandaloase la alimente, care ar trebui să fie ilegale. Cine naiba își poate permite așa ceva, serios?!”, a scris vloggerul în descrierea postării sale.

”Un kilogram de banane, 2 dolari și 60 de cenți, un litru de lapte, 6 dolari. Hei, probabil au salarii bune în România. Nu știu cine își poate permite asta.

Un kilogram de struguri, 6 dolari. Aparent sunt din Italia. Ca și cum România nu poate cultiva struguri.

Pe bune, cine își permite prețurile astea?!

Suc de ananas, 4 dolari. Nu este nici măcar într-un recipient de sticlă.

Nu îmi mai este foame. Cred că voi mânca doar astea (n.r. – lapte de migdale, cereale, banane) pentru următoarele două, trei zile.

Citește și: Incredibil! Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun. „Mai ieftin ca la Mamaia”

Hârtie igienică: 4 dolari. Cereale: 6 dolari.

Dacă vrei să îți faci o afacere de succes în România, doar adu niște ceai negru. Am verificat în mai mult de 10 magazine din Mamaia și nu am găsit.

Cine crede că mă aflu în România pentru că este ieftin, nu! Astea (n.r. – lapte de migdale, cereale, banane) au costat 14 dolari.

Am venit în România pentru a economisi bani. A fost atât de scump încât nu am putut cumpăra nici pungă. O să pun totul în rucsacul meu.

Viața nu e ușoară!”, a spus vloggerul american în filmulețul său.