Incredibil! Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun. „Mai ieftin ca la Mamaia”

În ultima vreme, românii au început să evite stațiunea Mamaia și asta din cauza prețurilor tot mai piperate pe care le aplică operatorii economici. Până și banalul porumb fiert a devenit un lux pentru turiștii care trebuie să scoată din buzunar chiar și 20 de lei pentru acest produs care în alte stațiuni se vinde la jumătate de preț.

25 iul. 2023, 13:01
Incredibil! Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun. „Mai ieftin ca la Mamaia”
Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun

Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun. Dezamăgiți de ce au găsit în Mamaia, turiștii s-au îndreptat către alte stațiuni mult mai accesibile de pe litoralul românesc cum ar fi Neptun.

Citește și Ce salarii au angajaţii restaurantelor din Mamaia Nord. Se caută chelneri, barmani, ospătari şi spălători de vase

Cât a ajuns să coste un porumb fiert pe plaja din Neptun

Pe grupurile de vacanță de pe rețelele de socializare curg plângerile turiștilor legate de prețurile exorbitante pe care le-au întâlnit la tot pasul în stațiunea Mamaia.

Un bărbat din București s-a declarat extrem de nemulțumit de faptul că a fost nevoit să plătească 20 de lei pe un simplu porumb fiert, care în stațiunea Neptun se vinde la jumătate de preț, adică 10 lei.

Acesta a subliniat că spre deosebire de Mamaia, Neptun se evidențiază și prin atmosfera liniștită și primitoare, oferind un cadru natural deosebit.

De aceiași părere este și criticul clujean de modă Ștefan Farrell care s-a declarat dezamăgit de modul în care arată astăzi stațiunea Mamaia, față de deceniile trecute.

„Weekendul de la celebra stațiune Mamaia, după o pauză de peste 15 ani, nu a putut decât să îmi lase un gust amar, de parcă m-am întors intr-o altă era.

Poate și pe vremea lui Ceaușescu era mai fain, din ce am văzut în Nea Mărin miliardarul. Cert este că toată Constanța plânge după primarul Mazăre. Mă întreb, chiar nu le e rușine? Să lase în paragină stațiunile din care ar putea construi un imperiu. Unde sunt banii din turism?

Ce am ajuns… Nu mă mir că după un weekend în care cheltui 1000 euro pe nimic, romanii care își strâng banii de vacanță un an de zile aleg să meargă în alte tari precum Bulgaria, Grecia etc.

Români, salvați turismul! Salvați Constanta! D-le Klaus Iohannis dvs unde va duceti în vacanță?”, a transmis Stefan Farrell.

Nici Aurelian Temișan nu mai merge la Mamaia

Litoralul românesc înregistrează un puternic declin în ultimii ani, în special stațiunea Mamaia. Printre cei care s-au săturat de vacanțele la Marea Neagră se numără Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan face tot posibilul pentru a evita litoralul românesc. Cântărețul preferă oricând Grecia, Turcia sau diverse destinații exotice.

„E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel.

Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci”, a explicat Aurelian Temișan, potrivit Gândul.

Aurelian Temișan nu mai cântă gratis, pe timpul verii: „Eu mă respect ca artist”

Artistul așteaptă cu mare interes venirea toamnei, pentru a reveni pe scenă. Temișan nu acceptă să mai cânte vara, când oamenii așteaptă show-uri gratuite.

„Concertele, așa cum le vreau eu, cum le simt eu și cum le fac eu, nu au legătură cu litoralul și cu teatrele de vară, care oricum, din toate câte au fost, cred că unul sau maxim două mai funcționează.

Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul, când te respectă, vine să te susțină cumpărând un bilet. Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite. Aștept toamna ca pâinea caldă, deși nu îmi doresc să treacă vara atât de repede, ca să mă bucur și eu de vacanță”, a mai comentat artistul.

Citește și Taxă de WC la un restaurant din Mamaia. O familie din Cluj a rămas fără cuvinte când a văzut nota de plată: „Am dat o căruță de bani”