Vloggerița Irina Deaconescu a născut. Iubita fotbalistului Cristi Manea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță

Irina Deaconescu, iubita fotbalistului de la CFR Cristi Manea, a născut. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, al doilea copil al cuplului.

26 mart. 2022, 20:53
Vloggerița Irina Deaconescu a născut. Iubita fotbalistului Cristi Manea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță

Irina Deaconescu și-a anunțat fanii că este bine și că totul a decurs așa cum se aștepta. Îndrăgița influenceriță trebuia să nască pe 30 martie, însă totul s-a întâmplat mult mai repede.

„Totul a mers super. Micuța mea e bine. Vă mulțumim pentru gândurile bune”, a scris Irina Deaconescu pe rețelele sociale, la scurt timp după ce a născut.

În urmă cu câteva ore, Irina își anunța fanii de pe Instagram că s-a simțit rău în ultimele zile, iar medicii au decis să o bage în sala de operație mai repede.

”Astăzi nasc, nu mai nasc pe 30. O să-mi fac repede bagajul și o să pornesc către clinică. Doamne ajută![…] Am ajuns la clinică, bebe apare în aproximativ două ore. Vă spun sincer, după tot ce-am trăit abia aștept să nasc și să beau un mare pahar de vin”, a mărturisit Irina Deaconescu pe rețelele de socializare.

Irina și Cristi mai au împreună o fetiță un an și jumătate, Victoria. În ultimele zile, cei doi tineri au fost foarte stresați fiindcă micuța lor nu s-a simțit bine și a ajuns pe mâna medicilor. Irina a mărturisit că etița ei a fost internată la spital deoarece nu a mâncat și nu s-a hidratat de câteva zile bune și a fost nevoită să cheme ambulanța.

”Din pacate am ajuns la spital azi-noapte cu Victoria. Pe la 1.00 m-am trezit sa ii dau apa si câteva secunde mai tarziu avea nasul plin, plin de sange care nu se mai oprea si curgea din ambele nari (inca nu stim motivul). Am chemat salvarea si ne-au internat pentru ca au trecut prea multe zile in care Victoria nu a mancat si nu s-a hidratat”, a scris Irina Deaconescu pe rețelele sociale. Ulterior a anunțat că fetița e bine și a fost externată.