Vloggerul Colo revine în online după 2 luni de control judiciar în „scandalul minorelor”. Prima imagine postată de Alexandru Bălan

Vloggerul Colo, pe numele său real Alexandru Bălan, revine în online după o pauză de două luni, în care s-a aflat sub control judiciar în "scandalul minorelor". Tânărul i-a făcut o declaraţie de dragoste iubitei sale, dar a avut şi un mesaj pentru cei care îl apreciază şi îl susţin.

RomaniaTV.net
22 aug. 2020, 07:06

Am atat de multe lucruri de spus.. dar poza asta spune totul! Te iubesc! @alequeena. Ne revedem curand sefanilor @iampanabogdan #respect #colosquad #love #suntbine #vamultumesc #staypositive, a scris Colo pe contul lui de Instagram, în dreptul imaginii care-l arată în brațele Alexandrei.

Vloggerul Alexandru Bălan “Colo” a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de instigare publică, după ce a instigat la violenţă sexuală împotriva adolescentelor pe canalul său de Youtube.

Citeşte şi: Alexandru Bălan, zis Colo, riscă 12 ANI de ÎNCHISOARE. Vlogger-ul are dosar penal pentru instigare la act sexual cu un minor

Alexandru Bălan “Colo” nu a avut voie să posteze nimic online

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de Alexandru Bălan, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de instigare publică.

Vloggerul Alexandru Bălan “Colo” nu a avut voie să posteze nimic în mediul online şi nici să facă vlogging. Colo va fi cercetat în stare de libertate pentru că mesajul său este considerat unul extrem de periculos.

Vloggerul este urmărit pe YouTube de peste 850 de mii de persoane, majoritatea copii. El și-a cerut scuze pentru postările sale.