VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018. S-au decis semifinaliştii. Cum se votează şi când se anunţă CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI

VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. A început lupta pentru un loc în SEMIFINALA Vocea României! Ei sunt cei care au întors scaunele antrenorilor, au intrat în ringul confruntărilor și au demonstrat că vocile lor merită ascultate, iar acum se luptă pentru a-i păstra locul alături de antrenorii lor.

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 18:24
VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018. S-au decis semifinaliştii. Cum se votează şi când se anunţă CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI
VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. După două show-uri live, telespectatorii i-au ales pe cei opt semifinalişti din sezonul 8 „Vocea României“, câte doi din fiecare echipă. Semifinala Vocea României va fi difuzată de Pro TV vinerea viitoare, de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc pe 14 decembrie. În semifinala Vocea României 2018 Tudor Chirilă va fi reprezentat de Alma Boiangiu şi de Romaniţa Fricosu, Irina Rimes va lupta pentru un loc în finală alături de Alexa Dragu şi de Dora Gaitanovici, Andra mizează pe Renate Grad şi pe Mădălina Celine Coca, în timp ce Smiley îi are pe Vitalie Maciunschi şi pe Bogdan Ioan.

VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Pentru prima dată în istoria competiției, show-ul a fost întrerupt în timpul momentului unui concurent, chiar la cererea antrenorului. Andra a fost cea care a cerut să fie reluată prestația unei participante din echipa ei, și asta din cauza formației care o acompania în prestația LIVE. 

Andra a fost nemulțumită și a întrerupt live-ul uneia dintre concurentele de la Vocea României. Sara a fost prima concurentă din echipa Andrei care a intrat în galele live de vineri, 30 noiembrie 2018.

Nici bine nu a început prestația Sarei căci Andra s-a ridicat din scaunul de antrenor și jurat și a întrerupt emisiunea Vocea României.


VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Amintim că opt concurenți cu voci fabuloase au luat cu asalt aseară scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 8. Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie, emoție. Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra și Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alătura sâmbătă alți patru concurenți, aleși tot de cei de acasă prin vot, prin sms sau online.

VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. În sezonul cu numărul opt Vocea României ai două variante prin care îți poți susține concurenții favoriți.

Votează online sau prin SMS la 1200, în timpul edițiilor Live, și decide soarta competiției. Limita de vot este de 10 SMS/concurent. 

Tariful este de 1.19 Euro (TVA inclusă), numărul este valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Pentru a putea vota online, accesează pagina www.vocearomaniei.protv.ro/votează. Trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook. Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

 

Antrenorii au ales. Acum, tu ești la butoane! 

VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Opt concurenți cu voci fabuloase au luat cu asalt aseară scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 8!  

Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie, emoție și efervescență și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții cele mai tari competiții a vocilor. Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra și Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alătura în seara aceasta alți patru concurenți, aleși tot de cei de acasă prin vot, prin sms sau online. 

În seara aceasta, de la 20:30, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alina Statie și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Silviu Murariu și Mădălina Coca, din echipa Andra; Sorina Bica și Bogdan Ioan, din echipa Smiley, vor aduce sărbătoarea pe cea mai mare scenă a vocilor. Concurenții vor interpreta numai melodii românești, într-o ediție live Vocea României, 100% românească. Telespectatorii își pot alege și de această dată preferații prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă. 


VOCEA ROMANIEI 1 DECEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Vocea, primele live-uri din sezonul opt. Show-ul Pro TV a fost urmărit de peste 1,3 milioane de persoane, vineri seara. Pro TV a fost pe interval lider la orașe și pe publicul comercial, dar a fost depășit de Kanal D la nivelul întregii țări.

Publicitate
Paginademedia.ro vă prezintă audiențele de vineri, 30 noiembrie, pe intervalul Vocea României (20.30-23.10):

NAȚIONAL. Primul live de la Vocea României n-a fost cel mai urmărit program la nivel național. Liderul pe tronson a fost Kanal D, cu Exatlon, care a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori, din întreaga țară. Locul secund a fost al Pro TV cu peste 1,3 milioane de privitori din toată țara, sub ediția de vinerea trecută, când show-ul a avut peste 1,5 milioane de persoane.

Antena 1, cu X Factor, faza bootcamp, a fost a treia cea mai urmărită televiziune. Național TV a fost a patra cea mai urmărită televiziune, dar la distanță de primele trei.

URBAN. Vocea României a condus la orașe, cu aproape 700.000 de privitori media și o cotă de piață de 16,3%. A urmat Kanal D, iar Antena 1 a avut poziția a treia. Top cinci este completat de televiziuni de știri.

COMERCIAL. Pro TV a avut și comercialul cu peste 300.000 de telespectatori, media și o cotă de 19,1%. Kanal D a fost aproape de Pro TV, cu o medie de 250.000 de persoane și o cotă de piață de 16%. Și aici, Antenei 1 i-a revenit locul al treilea.