VOCEA ROMANIEI 2014: Nu trebuie să ratezi asta!

VOCEA ROMANIEI 2014: O noua editie Vocea Romaniei se pregateste sa intre in casele telespectatorilor, in aceasta vineri, de la 20:30. Auditiile pe nevazute vor aduce si de aceasta data concurenti foarte buni care vor incanta antrenorii si publicul cu piesele pe care le vor interpreta. 

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 07:34
VOCEA ROMANIEI 2014: Nu trebuie să ratezi asta!

VOCEA ROMANIEI 2014: Sperante mari, iluzii, reactii dezlantuite, dansuri lascive, veselie, emotii, intorsaturi neasteptate de situatie si mai ales replici memorabile sunt cateva dintre elementele cheie ale acestei editii „Vocea Romaniei”. 

Iata 12 replici memorabile pe care nu trebuie sa le ratezi maine, de la 20:30, la „Vocea Romaniei”:

1. La 16 ani cantand Hot Stuff, Loredana trebuie sa te invete despre ce e vorba!

2. Ai facut-o pe aceasta Sex Bomb sa se ridice de pe scaunul ei.

3. Mama ei de perdea! Cine e in dus de data asta?

4. Trebuie sa o scoti si tu din scena ca toti am scos-o.

5. Parca ati fost despartiti la nastere!

6. Smiley cu figura asta de Johnny Bravo usor uimit…

7. In spate era Xena care ne canta despre Christina Aguilera.

8. Loredana, stii ca pentru tine am o slabiciune…

9. Daca toti politistii ar canta ca tine… m-as lasa arestata in fiecare zi.

10. O premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca!

11. Loredana e specialista in a transforma metalele in metale pretioase.

12. Atentie! Se inchid usile! Veniti in echipa mea!

Aceste replici, dar si multe altele se impletesc in discutii aprinse si ironii intre antrenori, totul pentru a convinge cei mai buni concurenti sa vina in echipele lor, sau pentru a oferi motive celor care nu au intors niciun scaun. 

OCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Alin Gheoghisan visa inca de mic sa devina actor. Spiritul lui creativ i-a dictat inca de atunci ca are inclinatii artistice. Pe langa muzica si teatru, Alin si picteaza. Prima incursiune in lumea artistica a venit la indemnul faimosului actor George Mihaita cu care a colaborat pentru un proiect. A terminat Facultatea de Drept indemnat de parintii lui, insa sufletul sau nu era impacat cu aceasta alegere si a dat admitere pe ascuns la Facultatea de Teatru unde a intrat si a reusit sa termine pe locul 1. A castigat premiul pentru cel mai bun actor in 2006, iar acum este profesor la Facultatea de Teatru. Muzica ocupa un loc important in viata lui, drept pentru care a colaborat cu BUG Mafia, Ozana Barabancea si multe alte nume mari din industrie in diverse proiecte muzicale. 

VOCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Ana Maria Georgescu a fost in lumina reflectoarelor inca din copilarie. Multi au crescut cu celebra piesa pe care o interpreta: “Ochii tai”. La varsta de 14 ani demonstra intregii tari ca are voce, castigand locul intai la festivalul de muzica Mamaia 2001. De atunci lucrurile au evoluat. A lansat 4 albume solo si 5 videoclipuri. intre timp a disparut din peisajul muzical romanesc si s-a dedicat studiilor si carierei in televiziune. intotdeauna s-a luptat sa ia cele mai bune decizii si sa urmeze calea corecta, iar venirea la Vocea Romaniei a fost un pas firesc.

VOCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Povestea lui Gelu Graur pare rupta dintr-un film de actiune. Are 34 de ani, a fost politist la brigada Antidrog iar acum lucreaza in Congo unde antreneaza fortele de ordine. Nu i-a fost usor sa ia decizia de a pleca sa lucreze in strainatate, mai ales ca a venit intr-un moment foarte dificil, fetita lui avand abia cateva luni. Fortat de presiunea care se punea pe el, amenintarile pe care le primea de la fosti condamnati pe care i-a arestat, el a decis sa plece pentru siguranta familiei sale. A venit la Vocea Romaniei indemnat de colegii sai din Congo si isi doreste sa ajunga cat mai departe in competitie.  

VOCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Vladimir Pocorschi s-a nascut intr-o familie in care muzica nu a lipsit niciodata. Canta alaturi de tatal sau, Mihai Pocorschi, in trupa VH2 si a infiintat alaturi de un prieten o trupa de cover-uri cu o intrepretare moderna. S-a luptat mult pana ca tatal lui sa il accepte in VH2, deoarece nu voia ca lumea sa creada ca a ajuns acolo doar pentru ca este fiul sau. intotdeauna a trebuit sa munceasca de doua ori mai mult decat ceilalti pentru a dovedi ca isi merita locul, drept pentru care a invatat sa cante singur la chitara. 

VOCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Gabriela Simandi este indragostita de jazz si de orice alt gen de muzica care ii da libertatea de a improviza si de a-si exprima creativitatea. Canta la pian si compune muzica. A invatat sa iubeasca muzica de la tatal sau care canta in tinerete in formatia Solaris. Tatal ei a murit, iar ea este determinata sa cante in continuare pentru el, sa rupa tacerea, sperand ca intr-o buna zi ii va auzi din nou vocea spunandu-i “esti in registrul potrivit”. 

VOCEA ROMÂNIEI, 10 OCTOMBRIE 2014: 

Tiberiu Albu nu a luat nici o lectie de muzica in viata lui, talentul sau fiind nativ si cultivat prin munca si determinare. Tatal sau a fost primul care a observat ca are talent muzical, ceea ce i-a dat lui Tiberiu incredere in propriile forte. Canta la chitara si iubeste sa interpreteze melodii rock, blues sau fusion. in ultimul timp a inceput sa cocheteze si cu ideea de a compune muzica. Se descrie ca fiind in “lumea lui”, usor introvertit, insa in momentul in care paseste pe scena se creeaza o explozie de energie. 

– See more at: http://www.b365.ro/vocea-romaniei-10-octombrie-2014-echipa-lui-smiley-de-la-vocea-romaniei-pana-la-editia-de-astazi_216614.html#sthash.CpEvwMMj.dpuf

Cei mai buni concurenți din cea de-a patra emisiune Vocea României 2014, sezon 4:

Cea de-a patra sesiune de audiții i-a adus în competiția Vocea României 2014 pe Larisa MihăeșAndreea AvarvariDiana PopaAndrei CheteleșRoberta RaduEmilia MușalăAlina Dogaru și Brigitta Balogh. Dintre cei care au ratat concursul, Vlad Cireșan din Timișoara i-a prilejuit lui Smiley ocazia de a demonstra un moon walk pe “Billy Jean”. În aceeași emisiune, un concurent autodidact a cântat “Perfect fără tine”, selectarea piesei din repertoriul unui antrenor dovedindu-se o strategie neinspirată.

Seara de 3 octombrie ne-a prilejuit trei audiții spectaculoase, care au întors de altfel, toate fotoliile: Larisa MihăeșAlina Dogaru și Brigitta Balogh. Ultimele două concurente au ales să continue concursul în echipa lui Marius Moga.

Vocile intrate în concurs odată cu cea de-a patra emisiune Vocea României

Vocile intrate în concurs odată cu cea de-a patra emisiune Vocea României (Foto: stirileprotv.ro)

Emilia Mușală

Emilia Mușală a fost prima concurentă acceptată în cadrul audițiilor difuzate pe 3 octombrie. Ea a interpretat hitul “I Will Always Love You” (Whitney Houston) primind aplauzele lui Tudor Chirilă și Smiley, cei doi antrenori care au acționat butonul pentru rotirea scaunului. “Deși am auzit cântecul ăsta de atâtea ori, am descoperit ceva nou în interpretarea ta“, i-a spus Smiley, care a câștigat-o de partea sa.

Emilia este o cântăreață cu experiență, cântând coveruri vreme de 7 ani pe vase de croazieră. A cântat în mai multe banduri de televiziune, colaborând la emisiuni ca Roata Norocului (Kanal D) și Serviciul Român de Comedie (ProTV). La începutul anului 2014, a lansat sub numele Em!l!asingle-ul “Fă Pași” (link youtube), piesă dintr-un registru total diferit față de demonstrația de la Vocea României din 3 octombrie.

Diana Popa

Diana Popa este o concurentă din Republica Moldova, ce și-a adus povestea dintr-un sat de lângă Chișinău. Fără a străluci foarte tare, Diana a interpretat coverul Christinei Aguilera – “Candy Man”. S-a întors doar Loredana Groza, fiind astfel suficient ca povestea să continue.

Alina Dogaru

Alina Dogaru (28 de ani) din Botoșani a fost prima voce a serii care mișcat toate cele patru fotolii. S-a folosit de”Not That Kind”, piesa lansată de Anastacia în 2000. A reușit să o întoarcă repede pe Loredana. Smiley și Moga au acționat la unison ceva mai târziu, iar Tudor Chirilă a furat finalul. Cei patru au luptat pentru lărgirea propriei echipe. “Poți să faci poezie cu vocea ta“, i-a spus Tudor Chirilă, dar declarația sa a pălit în fața intuiției femine: Alina l-a ales pe Marius Moga.

Alina a încercat să-și facă o trupă după terminarea facultății și declară că iubitul său, Andrei Ganea, a învățat-o să cânte.

Andrei Cheteleș

Andrei Cheteleș (25 de ani) este din Cluj-Napoca și are studii muzicale. Cântă dintotdeuana (de la 3 ani) și uimește prin contrastul dintre vocea groasă și aspectul fizic. Loredana a fost curioasă să-l vadă și l-a câștigat în echipa ei. A trecut repede peste mirarea descoperirii unui astfel de tânăr și deja își poate face planurile despre cum să uimească publicul votant în live-uri, exploatându-i prezența ușor atipică: look de Sean Penn, voce de Tom Jones.

Andreea Avarvari

Andreea Mihaela Avarvari cântă în trupa lui Smiley, care i-a recunoscut vocea și nu a vrut să se întoarcă. A venit la audiții cu “When Love Takes Over” (David Guetta), crezând că 2014 va fi anul ei de glorie. A reușit să îl întoarcă pe Tudor Chirilă, solistul VAMA câștigându-și primul concurent al serii. “Când te întorci singur ai sentimentul că ai greșit undeva, dar eu cred că nu am greșit“, a spus Chirilă.

Larisa Mihăeș

Larisa Mihăeș (17 ani) din Roman a cântat după o cortină. Producătorii au mizat pe frumusețea ei în crearea unui moment wow, curiozitatea fiind alimentată de alegerea muzicală incitantă. Rareori poți asculta “Ploaia” (Cargo) într-o interpretare feminină și tot rare sunt ocaziile când concurenții au curajul să personalizeze un cover. Loredana, Moga, Smiley și Tudor s-au întors cu toții și au așteptat căderea cortinii. “Mă simt ca la un blind date“, spunea Smiley. Tudor Chirilă și-a exploatat talentul actoricesc: i-a recitat din Romeo și Julieta și a câștigat-o în echipa sa.

Roberta Radu

Roberta Georgiana Radu (18 ani) din Vaslui a cântat “Temptation” (Diana Krall), reușind să capteze interesul a trei antrenori: Loredana, Tudor Chirilă și Smiley. “Sunt voci cu semnătură și voci care pot să cânte orice. Nu cred că e important să poți să cânți orice, cred că important e ca atunci când cânți să semnezi. Eu cred că ai un stil foarte bien definit și care ar trebui multiplicat, dus mai departe, până la victoria finală, cum făcea Ștefan cel Mare…“, i-a spus Tudor Chirilă. Roberta a ales-o însă pe Loredana.

Brigitta Balogh

Brigitta Marta Balogh (25 de ani) din Oradea a fost cea de-a treia concurentă a serii care a întors toate scaunele, melodia aleasă fiind “Listen”. Membrii juriului au conlucrat în glumă, fiecare recomandându-i să meargă într-o echipă adversă. Chiar dacă a mai lucrat cu Smiley la casa de producția a acestuia, Brigitta l-a ales pe Marius Moga.

Brighi (Brigitta Balogh) este probabil concurenta cu cea mai mare notorietate din acest sezon. În 2012 ea a colaborat cu Snoop Dogg pentru piesa “Play Me Like A Violin”, al cărei videoclip poate fi urmărit mai jos. Cântăreața a debutat discografic în 2010 (piesa “A szerelem fáj” urcând pe locul 2 în topul unguresc VIVA) și a mai lansat alte două clipuri: “Ce te faci?” (feat. Pacha Man, 2012) și “Te-am iubit” (2013). Brigitta Balogh a mai colaborat și cu trupa Sistem.