VOCEA ROMÂNIEI 2016. Juriul, SFIDAT de o concurentă. AŞA CEVA este FĂRĂ PRECEDENT

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Situaţie inedită la prima ediţie a duelurilor de la VOCEA ROMÂNIEI 2016. O concurentă, eliminată de Marius Moga, a refuzat să fie aleasă de un alt antrenor!

21 oct. 2016, 18:11
VOCEA ROMÂNIEI 2016. Juriul, SFIDAT de o concurentă. AŞA CEVA este FĂRĂ PRECEDENT

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Două dintre concurentele lui Marius Moga, Ioana Ignat și Corina Cuniuc, au dat statul noii faze a competiției cu un duet controversat. Fetele au cântat piesa „Take me to church”, însă momentul lor artistic a avut darul de a-l supăra pe Tudor Chirilă, care a considerat că mesajul piesei nu a fost transmis așa cum trebuia.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. „Cântecul ăsta e orice, dar nu lasciv. Ca moment artistic, a fost ceva pe lângă”, a spus Tudor Chirilă. Ioana Ignat i-a răspuns: „Am uitat să ne sărutăm la final”. Tudor Chirilă nu a apreciat replica ei: „Nu trebuie să mă iei la mișto. Și dacă vă sărutați făceați și mai rău. Au fost două voci foarte bune, dar emoție, zero”.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Marius Moga le-a luat însă apărarea și le-a lăudat: „Eu sunt super fericit că ați dus piesa bine până la capăt. Sunt mândru de voi”. La final, Marius Moga a ales-o pe Ioana Ignat. Concurenta s-a arătat și ea supărată pe Tudor Chirilă, în culise: „Tudor e dușmanul meu numărul unu. M-am supărat pe el”.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Corina Cuniuc, eliminată de Marius Moga, a refuzat să fie aleasă de un alt antrenor. „Am lucrat cu Moga, nu vreau pe altcineva”, a spus concurenta, care ar fi fost salvată de Loredana: „Aşteptam să văd dacă vrea să meargă mai departe. probabil, nu a avut încredere în ea”.