VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE. Tudor Chirilă şi Marius Moga, mutare surpriză. Cine a reuşit să-i impresioneze pe antrenori

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Tudor Chirilă si Marius Moga au luat prin surprindere pe toată lumea cu o mutare neasteptata. Vineri, la ora 20.30, la Pro TV, avem un nou "episod" din VOCEA ROMANIEI şi aflam cu cine aleg sa-si completeze antrenorii echipele.

RomaniaTV.net
16 sept. 2016, 14:14
VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE. Tudor Chirilă şi Marius Moga, mutare surpriză. Cine a reuşit să-i impresioneze pe antrenori

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Runda a treia de auditii pe nevazute Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor, de la 20:30, foarte multe rasturnari de situatie, strategii incredibile gandite de Tudor, Loredana, Smiley si Moga, cei mai buni concurenti, voci de neuitat, trairi intense, emotii, lacrimi, tipete de bucurie si un show memorabil.

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Antrenorii le-au pregatit o surpriza romanilor, o intrare inedita in platoul emisiunii. Tot vineri, vom vedea concurenti pentru care scena nu mai are niciun secret, care au sustinut concerte in fata a sute de mii de oameni, dar si o concurenta care combina perfect contabilitatea cu muzica.

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Lupta pentru cele mai bune voci capata noi valente, iar antrenorii vor folosi toate armele pentru a-si forma cele mai bune echipe. „Lasand gluma la o parte, e foarte bine sa mergi la Smiley, dar este extraordinar sa vii la mine in echipa”, ii va spune Tudor unui concurent. „Daca ti-a trebuit sa fii jucausa, acum trebuie sa te joci cu doi jucausi” sau „Esti fermecator, iubitule! Acum esti tu sau sunt eu?” sunt doar cateva dintre replicile pe care le vom auzi in cea de-a treia editie Vocea Romaniei, iar contextele in care acestea vor fi spuse sunt savuroase. Concurentii vor canta melodii precum „Don’t worry, be happy”, „Billie Jean” sau „Rise up” si vor reusi sa obtina ropote de aplauze si laude din partea antrenorilor.

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Tudor si Moga vor face schimb de energii, dar si de locuri. Cei doi vor surprinde cu replicile si reactiile pe care le vor avea.

VOCEA ROMÂNIEI 2016 LIVE. Cine sunt urmatorii concurenti care isi gasesc un loc intr-una dintre cele patru echipe, cum isi vor alege echipa alaturi de care sa mearga mai departe si pana unde poate merge lupta pentru cele mai bune voci, vedem vineri, de la 20:30, numai la PRO TV!