VOCEA ROMÂNIEI 2016. Premiera în ultima rundă de confruntări

VOCEA ROMÂNIEI 2016. În această seară, concurentii intra in ringul de la Vocea Romaniei pentru ultima editie a duelurilor. Vom avea parte de confruntari legendare, care vor starni „tornade muzicale si furtuni emotionale”, asa cum spune Pavel Bartos.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 12:59
VOCEA ROMÂNIEI 2016. Premiera în ultima rundă de confruntări

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Ultimele sapte cupluri de duelisti vor intra in ring si vor lupta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei. Randurile se strang, iar antrenorii ii vor alege pe cei mai buni, pentru a-i duce cat mai departe catre marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Loredana le va face vineri o surpriza lui Tudor, Smiley si Moga si le va aduce vinete gatite de ea, insa gandurile lor vor zbura cu rapiditate catre alte delicatese culinare cum ar fi ceapa, branza, rosiile sau placintele. Fiecare dintre ei va face cate o remarca si ii vor da chiar si sfaturi pretioase lui Lori despre cum se coace o vanata. ”Vanata buna se arde direct pe flacara, sa ne intelegem.”, va spune Tudor.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. La finalul momentelor prezentate pe scena, antrenorii vor face fel de fel de scenarii, pe marginea carora se vor aprinde discutii savuroase. Concurentii din ultima runda de confruntari vor canta vineri melodii precum Red, Maybe I’m amazed sau Can’t remember to forget you, iar o concurenta il va face pe Smiley sa spuna: ”Ea arata spectaculos, dar vocea nu e spectaculoasa… Iar aici vorbim despre voce!”. Tot vineri, vom vedea ce ii va determina pe antrenori sa faca urmatoarele afirmatii: ”Tu joci ca la biliard: dai intr-o bila ca sa cada alta…”, ”Aveti fete de film de comedie.”, ”Te las sa te zbati in balta indeciziei.” sau ”Ea are un cuisor cu mine… mic, mic, mic…”.

Vezi: Cum arată Loredana Groza machiată şi nemachiată. Diferenţa este şocantă FOTO

Un concurent va avea parte de o surpriza de proportii vinerea aceasta, cand va avea loc o premiera la Vocea Romaniei. O decizie ii va schimba complet parcursul in competitie concurentului, iar in ultima runda de confruntari vom vedea care va fi reactia acestuia si ce discutii va genera dupa.