VOCEA ROMÂNIEI 2016. Surprize mari în a doua etapă a rundei KNOCKOUT. Cine l-a scos din sărite pe Smiley

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Primele şase voci din etapa show-urilor live de la Vocea României sunt deja cunoscute, iar vineri seară aflăm cine sunt ceilalţi şase concurenţi pentru care emoţiile continuă. Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă au avut o misiune grea când au fost nevoiţi să aleagă între concurenţii din echipele lor şi au provocat destul de multe lacrimi. Şi de bucurie, şi de tristeţe.

RomaniaTV.net
25 nov. 2016, 15:14
VOCEA ROMÂNIEI 2016. Surprize mari în a doua etapă a rundei KNOCKOUT. Cine l-a scos din sărite pe Smiley

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Antrenorii au fost puşi în mare dificultate de concurenţii ajunşi în runda Knockout de la Vocea României. Mai sunt şase locuri libere în cele patru echipe, astfel că duelurile au pus o mare presiune pe concurenţi. Dar şi pe antrenorii Tudor, Loredana, Smiley si Moga, care s-au văzut nevoiti să elimine voci de excepţie.

In cea de-a doua runda de knockout-uri, Loredana se va alatura concurentilor din echipa ei si ii va ajuta sa treaca peste emotii inainte de a urca pe scena într-un mod cu totul special.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Concurenţii au fost scoşi de antrenori din zona de confort muzical, tocmai pentru a demonstra că pot cânta orice şi că merită să fie Vocea României. Lupta a fost crâncenă şi pe scenă, între concurenţii care au creatmomente pline de emotie sau energie, dar şi între antrenori, Tudor, Loredana, Smiley si Moga făcând noi pariuri, schimbând miza si lăsându-şi orgoliile să se ciocnească.

Tensiunea atinge cote maxime şi chiar şi Smiley va fi scos din sărite: „M-a suparat foarte tare. Daca nu merge cu vorba buna, cu voie buna si cu zambetul pe buze, putem sa ne si suparam”, a răbufnit artistul.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Primii şase concurenţi care au ajuns în galele live sunt Andreea Ioncea, Alexandru Muşat, Ionuţ Trif,  Ultima editie dinaintea show-urilor live Vocea Romaniei va putea fi văzută vineri, de la 20:30, pe Pro TV.