VOCEA ROMANIEI 2017: Cine se bate pentru trofeu după concursul de vineri VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2017: A fost încă o rundă de audiţii pe nevăzute, presărată cu “lupte” strânse între Loredana, Tudor Chirilă, Smiley şi Adrian Despot. Cei patru antrenori au făcut tot posibilul să câştige - fiecare în echipa lui - cele mai bune voci ale sezonului 7.

30 sept. 2017, 07:04
VOCEA ROMANIEI 2017: Cine se bate pentru trofeu după concursul de vineri VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2017: O alta editie de auditii pe nevazute s-a lasat cu lupte stranse intre Loredana, Tudor Chirila, Smiley si Adrian Despot, care au folosit toate armele pentru a-si aduce in echipe cele mai bune voci ale sezonului sapte.

Ioana Cristodorescu este din Galati, are 17 ani si studiaza pictura in Bucuresti. Face parte din cea mai mare agentie de modelling din Romania, insa spune ca nu isi doreste ca continue ca model, ci vrea sa devina designer de moda.  A venit la Vocea Romaniei in speranta ca il va impresiona pe Smiley, pe care il apreciaza ca artist.

Vezi aici prestatia ei.

Robert Pita este din Brasov si a fost crescut de bunici, pe care ii considera parintii lui. A studiat vioara in clasele primare si a continuat cu liceul de muzica “Tudor Ciortea”.  A mai participat la Vocea Romaniei acum doua sezoane si s-a remarcat in semifinalele concursului Romanii au Talent, unde a cantat impreuna cu trupele “I wanna see the moon”, 3,14 Ta  si Band Over.

Vezi aici prestatia lui. 

Laura Voinu are 18 ani si a inceput sac anta inca de cand avea 6 ani. Studiaza muzica la Colegiul de Muzica “Stefan Neaga” din Chisinau si a venit la Vocea Romaniei sa le indeplineasca visul parintilor ei, acela de a fi pe mari scene.

Vezi aici prestatia ei.

Dima Trofim este originar din Chisinau, dar s-a mutat in urma cu 8 ani in Bucuresti, cand a obtinut un rol in serialul Pariu cu Viata. A cunoscut celebritatea cu ajutorul trupei LaLa Band, din care a facut parte si viseaza sa ajunga pe scene foarte mari.

Vezi aici prestatia lui.

Andreea Dragu are 18 ani si e din Constanta. A inceput sa cante cand avea 5 ani si a  venit la Vocea Romaniei pentru ca muzica este cea mai mare pasiune a ei. Cel mai mare sprijin al sau este mama, care o sustine in orice isi propune.

Vezi aici prestatia ei.

Bogdan Stanica este din Videle, judetul Teleorman, dar locuieste in  Bucuresti de cand a intrat la facultate. Canta la chitara si pian si a compus pana acum cinci melodii inspirate din viata lui.  A venit la Vocea Romaniei pentru ca vrea sa se axeze pe muzica sis a intre in showbiz.

Vezi aici prestatia lui.

Paul Batinas este din Brasov si este pasionat de muzica inca din copilarie. Nu a luat nicio ora de canto, insa canta la evenimente vocal si la chitara.

Vezi aici prestatia lui.