VOCEA ROMANIEI 2019. Premieră la Vocea României. Ce vor face două surori în emisiunea de vineri 20 septembrie LIVE VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2019. Premieră la Vocea României 2019, în cea de-a treia ediție de audiții pe nevăzute de vineri, 20 septembrie.

20 sept. 2019, 15:02
VOCEA ROMANIEI 2019. Premieră la Vocea României. Ce vor face două surori în emisiunea de vineri 20 septembrie LIVE VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2019. Concurenții sunt deciși să întoarcă scaunele și să-și găsească un loc în echipa unuia dintre cei patru antrenori: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu. Fiecare dintre ei va apăsa butonul pentru vocile puternice, speciale, care îi vor face să trăiască fiecare notă la intensitate maximă.

VOCEA ROMANIEI 2019 este LIVE VIDEO AICI şi AICI.

VOCEA ROMANIEI 2019. În premieră pe scena Vocea României, două surori vor prezenta un duet pentru un loc într-una dintre cele patru echipe. Cele două își propun să facă pasul spre o scenă mai mare unde să-și poată demonstra talentul. Imediat ce piesa va începe, antrenorii vor fi intrigați de faptul că sunt două persoane care cântă în spatele lor.

Tudor Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaş. S-a întâmplat în plină stradă

VOCEA ROMANIEI 2019. Pe Smiley îl vor convinge, dar se va mai întoarce vreunul dintre antrenori? Rămâne de văzut cine va avea provocarea de a lucra cu un duo. La fel ca în fiecare vineri, lupta dintre cei patru antrenori devine din ce în ce mai puternică pentru concurenții pe care și-i doresc! În timp ce Smiley, Brenciu și Tudor vor încerca prin tot felul de metode să convingă o concurentă că locul ei este în echipele lor, Irina le va da lovitura de grație: „Bărbații, în general, promit. Libertatea ta își va găsi locul în cosmosul meu!”.