VOCEA ROMÂNIEI: Alegerea lui Moga a stârnit cele mai multe reacţii din partea antrenorilor: „Preferă blondele”

VOCEA ROMÂNIEI. Spectacolul-concurs "Vocea României" a ajuns în faza duelurilor între concurenţii din cele patru echipe ale juraţilor. Florentina Mihai şi Maria Constantin din echipa lui Marius Moga au fost protagonistele unui moment unic.

31 oct. 2014, 20:15
VOCEA ROMÂNIEI: Alegerea lui Moga a stârnit cele mai multe reacţii din partea antrenorilor: „Preferă blondele”

VOCEA ROMÂNIEI. Florentina Mihai şi Maria Constantin din echipa lui Marius Moga au continuat seria duelurilor de la „Vocea României„. Cele două au cântat melodia Rihannei „Man down”, însă în varianta taraf.

Florentina Mihai şi Maria Constantin au reuşit să ridice sala în picioare. Interpretarea inedită a piesei celebrei Rihanna a stârnit şi amuzamentul juraţilor care abia şi-au mai găsit locurile pe scaune.

VEZI ŞI: Primul duel de la VOCEA ROMÂNIEI: Ce a făcut concurenta din echipa lui Tudor Chirilă i-a surprins pe toţi

VOCEA ROMANIEI. In timpul duelurilor vor fi afisate pe ecran fotografiile celor doi concurenti si rezultatele obtinute din voturile celor care au aplicatia. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii descarcand aplicatia Fii Antrenor din AppStore si Google Plus.

VOCEA ROMANIEI.  Maestru de ceremonii este și în această aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: “Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV, doar vocea conteaza, va astept”.

VOCEA ROMANIEI. Tudor Chirila – Vocea Romaniei: “Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

Citeşte şi: VOCEA ROMÂNIEI. Trebuia să fie un duel, dar concurenţii s-au sărutat la final FOTO