VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan, apariţie sexy şi obraznică. Asistenţa a rămas înmărmurită

VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan a devenit celebră în întreagă lume cu melodia "Mr. Saxobeat", iar imaginea să de blondă ingenuă i-a adus milioane de admiratori. Vineri seara ea a făcut show la Vocea României.

12 dec. 2014, 20:46

VOCEA ROMANIEI. Alexandra Stan a dat lovitură în întrega lume cu piesa Cherry Pop, care a ajuns numărul 1 în topul iTunes Dance Chart din Japonia, la numai două ore de la momentul lansării.

Vineri seara, Alexandra Stan a făcut spectacol în semifinala de la VOCEA ROMANIEI. Ea a cântat, a dansat alături de trupa ei şi i-a încântat pe toţi cu prezenţa sa. Şi-a făcut apariția în platou cu un look sexy și obraznic, lăsând întreaga asistenţă cu gura căscată.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Show erotic pe scenă! Smiley: „M-am încins” FOTO

Îmbrăcată într-o ținută albă, formată din top scurt, fustă despicată în față și cu pliuri mari la spate, de sub care se puteau vedea o pereche de chiloței destul de decupați, Alexandra a făcut senzație pe scenă, cu noua ei piesă, Cherry Pop. Coregrafia a stârnit un interes enorm pentru publicul masculin mai ales când Alexandra a început să se aplece, în față, și a dat din fund, ținând în mână o paletă.

Alexandra Stan a reuşit să îi încânte şi pe cei patru antrenori, dar dacă ar fi să ne luăm după cea mai recentă declaraţie a ei, este cunoscută pasiunea pe care o are pentru Marius Moga. Alexandra a mărturisit că este fană a compozitorului, iar dacă ar avea calitatea de concurent la VOCEA ROMÂNIEI, cu siguranţă că ar alege să meargă în echipa lui.