VOCEA ROMANIEI. Antrenorii fură concurenţi de la colegi

VOCEA ROMANIEI. Săptămâna trecută, Moga a prins ocazia perfectă de a-l lua în echipa sa pe Gabriel Kisczuk din echipa lui Brenciu, eliminat de Horia în urma duelului cu Diana Arvinte.

16 nov. 2013, 16:20
VOCEA ROMANIEI. Antrenorii fură concurenţi de la colegi

VOCEA ROMANIEI. Spectacolul difuzat de ProTV are reguli noi în acest sezon: după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi “furat” şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei prin apăsarea butonului verde. Cei patru antrenori au fost foarte atenţi la concurenţii de pe scenă şi profită din plin de dreptul de a “fura” câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Săptămâna trecută, Moga a prins ocazia perfectă de a-l lua în echipa sa pe Gabriel Kisczuk din echipa lui Brenciu, eliminat de Horia în urma duelului cu Diana Arvinte. Moldoveanca Elena Şălaru, aleasă în timpul audiţiilor pe nevăzute de către Smiley, a devenit şi ea, de săptămâna trecută, membră a echipei Moga. Cel mai zâmbăreţ antrenor are şi el un concurent “furat” la activ: Bogdan Olaru, pe care l-a remarcat ca fost elev al lui Marius.