VOCEA ROMÂNIEI. Ce a făcut Mihai Chiţu după ce a câştigat marele premiu

VOCEA ROMÂNIEI. După ce a câştigat “Vocea României”, Mihai Chiţu şi-a savurat victoria într-un club din Centrul Vechi al Capitalei până la orele 5.00 dimineaţa.

27 dec. 2013, 13:50
VOCEA ROMÂNIEI. Ce a făcut Mihai Chiţu după ce a câştigat marele premiu

VOCEA ROMÂNIEI. Mihai Chiţu a reuşit, joi seara, să sensibilizeze publicul şi să devină cel de al treilea câştigător al trofeului „Vocea României„. Piesele alese de antrenorul său, Horia Brenciu, au fost pe placul telespectactatorilor care l-au votat şi, fireşte, i-au adus cecul în valoare de 100.000 de euro.

Potrivit wowbiz.ro, după competiţie, cântăreţul a plecat cu toată familia, prietenii, mentorul lui şi antrenoarea sa, Dana Dorian, într-un club din Centrul Vechi al Bucureştiului. Surse din preajma lui Chiţu susţin că el a rezervat un sector al localului de noapte cu o zi înainte, considerând că oricare ar fi fost rezultatul, faptul că a ajuns în finală trebuia sărbătorit.

VOCEA ROMANIEI 2013 este Mihai Chiţu, locul 2 Sânziana Niculae. În marea FINALA VOCEA ROMANIEI s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”.

În urma voturilor telespectatorilor, MIHAI CHIŢU a fost câştigătorul trofeului „Vocea României” şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe poziţia a patra – Marius Marin. „Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc ‘Vocea României’, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat MIHAI CHIŢU după anunţarea rezultatelor.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, MIHAI CHIŢU a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese.

MIHAI CHIŢU a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodată, MIHAI CHIŢU a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.

Vezi şi: VOCEA ROMÂNIEI. Nicoleta Luciu, superbă în finală. Abia i-au încăput sânii în rochie

MIHAI CHIŢU a fost antrenat de Horia Brenciu, alături de care a pregătit un moment special cu Corina Chiriac.

Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 – 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

Mihai Chiţu a făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.