VOCEA ROMÂNIEI. Ea este fata cu voce de înger care l-a cucerit pe Marius Moga, dar a ales-o pe Loredana VIDEO

Publicat: Vineri, 07 Octombrie 2016 22:20 // Actualizat: Vineri, 07 Octombrie 2016 22:20 // Sursa: romaniatv.net

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Audiţiile pe nevăzute continuă la Vocea României, iar vineri seara am cunoscut o fată frumuşică şi aparent timidă, a cărei voce de înger i-a cucerit pe Marius Moga şi pe Loredana Groza. Smiley şi Tudor Chirilă abia s-au putut abţine să nu întoarcă şi ei scaunele, cu toate că alegerea concurentei a fost una curajoasă şi poate uşor ieşită din tipare.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Georgiana Agarici a venit la Vocea României, sezonul 6, pentru a-i convinge pe juraţi că merită să fie în prim planul muzicii româneşti. Pe ei a reuşit, deocamdată, cel puţin pe Marius Moga şi pe Loredana, ultima reuşind să o atragă în echipa ei.

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Alegerea muzicala curajoasa - Soon We'll Be Found - şi emoţia şi forţa cu care a reuşit, deopotrivă, să interpreteze piesa, au ajutat-o să treacă în faza următoare.

"Moga, e un înger în spatele tău!", i-a strigat Pavel Bartoş antrenorului înainte ca acesta să se lase cucerit şi să întoarcă scaunul. Dacă a avut dreptate sau nu, dă PLAY la VIDEO, ca să te lămureşti.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7260
RON
22 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H