Vocea României 2015 LIVE: Juriul va avea mari surprize din partea concurenţilor dornici să ajungă în finală

Vocea României 2015: Cea de-a şasea ediţie a emisiunii "Vocea României" va fi una extrem de emoţionantă. Şi asta din cauza concurenţilor care vor încerca din răsputeri să impresioneze juriul cu momente unice.

RomaniaTV.net
23 oct. 2015, 12:27
Vocea României 2015 LIVE: Juriul va avea mari surprize din partea concurenţilor dornici să ajungă în finală

Vocea României 2015: Începând cu 20:30, telespectatorii vor avea parte de o ediţie plină de surprize, de concurenţi cunoscuţi sau care îşi doresc să devină celebri, de voci puternice sau calde şi de un juriu extrem de călduros.

Plini de emoţii şi entuziasm, concurenţii îşi doresc să demonstreze că merită să meargă cât mai departe în competiţie, însă numai câţiva îi vor impresiona pe cei patru juraţi, informează site-ul oficial al emisiunii.

Tot în cadrul acestei ediţii, telespectatorii vor afla şi cui i-a spus Marius Moga că: „Zici că eşti material textil şi vrea să-şi facă un costum”.

Citeşte şi  Vocea României 2015: Concurenta care i-a ÎNNEBUNIT pe Pavel Bartoş şi Smiley, POZE SEXY pe Internet

Supranumit și „coregraful vedetelor” Emil Rengle a început să fie recunoscut atât în România, cât și în restul Europei. De la Vocea României 2015, unde a ajutat diverși concurenți să își perfecționeze prestația pe scenă, artistul va ajunge direct pe scena MTV Europe Music Awards (EMA).

Coregrafiile lui Emil Rengle au putut fi urmărite la Vocea României 2015, fiind și coregraful oficial al emisiunii. Încet-încet, acesta a devenit cunoscut în toată lumea pentru talentul său la dans și pentru creativitatea de care a dat dovadă. Așa se face că Emil Rengle a fost invitat la MTV Europe Music Awards, care va avea loc la Mediolanul Forum din Milano, Italia, la 25 octombrie, informează Mediafax.

Vocea României 2015: Emil Rengle, pe scenă cu artiști celebri

Nu numai că a trecut de la Vocea României 2015, direct la MTV, dar Emil Rengle va face cunoștință cu mulți artiști internaționali. Coregraful va împărți scena cu celebrități precum Pharell, Ellie Goulding, Macklemore și Ed Sheeran, care va fi prezentatorul galei de premiere.

Dacă până acum a lucrat cu artiști de la noi, printre care Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Anda Adam, Alexandra Stan, Inna și mulți alții, primind pseudonimul de „coregraful vedetelor”, de-acum înainte, Emil Rengle își va putea spune „coregraful celebrităților”.

Vocea României 2015: Vedete pe scena concursului muzical

În cel mai recent sezon la Vocea României 2015, scena a început să fie populată de personalități deja cunoscute din lumea muzicii. Așa se face că vedete precum Alin Pascal, Fiul Matildei Pascal „Cojocărița”, Dorel din „Las Fierbinți” sau Bogdan Vlădău au împărțit scena cu ceilalți concurenți care încearcă să devină cunoscuți prin intermediul emisiunii.

Chiar și Cristina de la Impact a vrut să își încerce norocul în cadrul concursului de talente și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu vocea ei. Vedeta a cântat după un paravan, special pentru a nu fi recunoscută de public. Toate cele patru scaune ale juraților s-au întors până la sfârșitul prestației, iar Cristina a juns în echipa lui Tudor Chirilă, în ciuda eforturilor depuse de ceilalți antrenori pentru a o convinge să vină la ei.


loading...