VOCEA ROMÂNIEI. Moment jenant pe scenă în faţa juraţilor: Am simţit că cineva zbiară la mine. N-am înţeles

Vineri a fost spectacol pe scena de la Vocea României.

10 oct. 2014, 18:49

VOCEA ROMANIEI: Cei 4 antrenori au fost surprinsi de voci puternice, cu personalitate, care i-au facut sa se lupte pentru a-i avea pe cei mai buni in echipa lor. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat în randul antrenorilor, continuă vineri disputa pentru vocile cu care speră să câștige marele titlu. 

Lavinia, o tânără plină de speranţă, nu a reuşit să impresioneze însă juraţii primind din partea doar doar critici dure.

„Am simtit ca cineva zbiara la mine sa ma intorc. In spate parca era Xena”, a spus Moga

„Muzica nu este demonstrativa. E foarte important ca ai teava, ca stii sa faci floricele, dar cel mai important este sa ne transmiti ceva”, a spus Smiley.

„N-am prea înţeles piesa. Cred că era nevoie de puţin mai multă melodie”, a spus Loredana.

Alţi concurenţi au avut însă puţin mai mult noroc. Ruben a reuşit să întoarcă un scaun un vocea lui, a reuşit să-l impresioneze pe Chirilă. „Ai o voce foarte puternica. Îmi pare bine ca m-am intors, nu am o voce ca a ta in echipa mea”, i-a spus Chirila.


Vezi şi: Spectacol incendiar la Vocea României. O blondă SUPERBĂ a lăsat juriul cu gura căscată când cortina a căzut

Tot vineri seara, Eliza Manda a reuşit să lase publicul şi juriul cu gura căscată. A cântat din spatele unei cortine şi a reuşit să întoarcă două scaune cu vocea ei. Loredana şi Marius Moga au vrut ca fata să intre în echipa lor. Surpriza a venit însă după ce cortina a căzut.

Din spatele pânzei a apărut o frumuseţe de fată care a ales să intre în echipa lui Marius Moga.