VOCEA ROMANIEI: S-au decis semifinaliştii de la Vocea Romaniei 2014

VOCEA ROMANIEI: Saisprezece aspiranti la titlul de "Vocea Romaniei" au urcat pe scena, vineri seara, in al treilea show LIVE din acest sezon, insa la final numarul lor s-a injumatatit.

RomaniaTV.net
06 dec. 2014, 10:40
VOCEA ROMANIEI: S-au decis semifinaliştii de la Vocea Romaniei 2014

VOCEA ROMANIEI: >Au ramas semifinalistii de la Vocea Romaniei – cei mai buni dintre cei buni, care au ajuns foarte aproape de marele trofeu. Anda, din echipa lui Marius Moga, a dat o interpretare originala piesei, iar publicul i-a recunoscut talentul si a votat-o.
Marius Moga: „N-a fost usor sa transformam piesa intr-un blues, iar te-ai descurcat de minune.”
Pentru ca regulile concursului permit ca antrenorul sa salveze doar un concurent, Moga a ales insa sa mearga mai departe cu Brighitta.

VOCEA ROMANIEI: Momentul Mariei Hojda, din echipa Loredanei, a fost absolut emotionant.
„M-ai rupt in bucati. Mi-ai luat sufletul si mi l-ai facut asa”, i-a spus Loredana concurentei sale.
Si publicul a vibrat pe melodia interpretata de Maria si i-a acordat cele mai multe voturi. Loredana a salvat-o pe Ilinca, iar ea, cand a auzit anuntul, a izbucnit in plans.

VOCEA ROMANIEI: Sala a fost in delir dupa prestatia lui Tiberiu, din echipa lui Tudor Chirila, iar antrenorul a gasit o modalitate inedita de a-si arata respectul si aprecierea. Oamenii l-au aplaudat minute in sir, iar aceasta reactie nu a mai lasat prea mult timp pentru comentariile antrenorilor.
Tiberiu a fost evident alesul publicului, iar Tudor a mers mai departe cu Ligia Hojda.
Din echipa lui Smiley, Gelu a ridicat rock-ul la un nou nivel la Vocea Romaniei, iar publicul i-a acordat cele mai multe voturi.
VOCEA ROMANIEI: Smiley a renuntat la doi dintre elevii sai si a continuat competitia cu Aliona.
Din 16 voci cate au fost la inceputul competitiei, au mai ramas 8 semifinalistii care se lupta pentru trofeul Vocea Romaniei.